Pasvajokim parašė:
Sveikos,
Geriu
Pasvajokim parašė:
Sveikos,
Geriu
Sveikos, ir as jungiuosi is Sveicarijos! Beje, cia irgi dare man PRISCA, o NIPT daro jei tik PRISCA sukelia itarima.
Turiu klausima del galvos skausmo, kuris prasidejo apie 13 sav ir jau tesiasi 2 sav vos ne kasdien. Ar tai normalu ar eit pas gyd? Ji davus man vaistu ir magnio, tai geriau tik magni pora kartu..
Venice parašė:
Sveikos, ir as jungiuosi is Sveicarijos! Beje, cia irgi dare man PRISCA, o NIPT daro jei tik PRISCA sukelia itarima.
Man tai irgi idomu nes 13 savaiciu ir prasidejo skausmas bet lyg spaudimas aukstas butu
Venice parašė:
Pasimatuokit spaudima, o anksciau budavo migreniniu skausmu? Na 2sav as neistverciau, apsilankyciau pas gydytoja.
Venice parašė:
Man migrena, nestumo metu ji paumeja.. Rekomenduojama tada magni i vit. B gert, tfu tfu man palengveja. Na ir nuo skausmo paracetamoli geriau, nuo 12 iki 30sav ibuprom galima bet as kzkp prisibijau
Venice parašė:
Man taip pat prasidėjo galvos skausmas... Kiekvieną dieną bet kuriuo metu... Nurašau tai nėštumui (skaičiau apie tai)
AMAND parašė:
Sveikos būsimos mamytės, jungiuosi prie Jūsų 🙂 norėjau paklausti jūsų, kiek kilogramų priaugote iki 16savaites, nes mums 16 savaiteliu ir atrodo auga pilvukas laba…
Su pirmu visai kas kita, as iki 5 men buvau visai be pilvuko🤣o dabar eina 14sav jau atsikišęs neimanoma nepastebėti nors priaugau 1kg🙈
Saldapicki parašė:
Su pirmu visai kas kita, as iki 5 men buvau visai be pilvuko🤣o dabar eina 14sav jau atsikišęs neimanoma nepastebėti nors priaugau 1kg🙈

Foto daryta siandien vakarop.
17.5 sav +1Kg
16sav buvau nieko nepriaugus. Bet pilvukas matesi.
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai