Mergina159 parašė:
Gaktos visus kaulus, tai sake truksta kalcio, bet kad ir vartojau ji, niekas nepasikeite 🙄
Reikia daug laiko kol pasidavina organizmas
Mergina159 parašė:
Gaktos visus kaulus, tai sake truksta kalcio, bet kad ir vartojau ji, niekas nepasikeite 🙄
Reikia daug laiko kol pasidavina organizmas
LinaL parašė:
Sveiki. Gal kažkam yra buvę mažokai vaisiaus vandenų?
Buvo situacija, kai apsilankius pas ginekologę 20sav. pasakė, kad mažai vaisiaus vandenų ir išsiuntė patikrai į Kauno klinikas. Tačiau ten apsilankius, viską nuosekliai pamatavo ir visgi nustatė, jog vandenų kiekis normose
LinaL parašė:
Sveiki. Gal kažkam yra buvę mažokai vaisiaus vandenų?
Sveiki, pas mane ta pati problema ir jau antra menesi, nors mano gydytojas sako kad ju normos ribose ir uztenka, bet man vistiek neramu...genetike tik vis pamini, kad mazai vandenu, mazai vietos vaikui, prastai matomas vaizdas. Ka jusu gydytoja sako?
ulaluna parašė:
Sveiki, pas mane ta pati problema ir jau antra menesi, nors mano gydytojas sako kad ju normos ribose ir uztenka, bet man vistiek neramu...genetike tik vis pamini, k…
Buvau Santariškėse dėl diabeto ekoskopijai pas ginekologe 34 sav. Tada ir rado, kad yra tik 11. Kiek skaičiau, tai norma yra nuo 8 iki 20. Man sakė svarbu stebėti judesius. Kolkas tikrai juda. Pakartotonai vėl eisiu 37 savaičių...
LinaL parašė:
Buvau Santariškėse dėl diabeto ekoskopijai pas ginekologe 34 sav. Tada ir rado, kad yra tik 11. Kiek skaičiau, tai norma yra nuo 8 iki 20. Man sakė svarbu stebėti j…
Pas mane 8,6 😔 bandau vandeni gerti, bet genetikė minėjo, kad šiom savaitėm ir šiaip tų vandenų pradės mažėti, tai net nežinau...
santaakosteckaite parašė:
Sveiki. Norejau pasidometi. Ar tra normalu, kad pilvas kietas buna? Jau pora dienu man taip.
Sveiki as visa nestuma su tuo kovoju tiesiog gimda susitraukineja daznai kaip kurioms taip buna israse magni diasporal ir geriu baisu skaiciuoju dienas kiek momentu buvo atrode kad pagimdysiu na bet judam i prieki dabar i pabaiga tai isvis buna kietas ipac vakarais 😔
Ginger parašė:
Mano zagsi,ir gan daznaitikrai normalu
Ir mano zagsi daznai beveik visada po valgymo gine sake valgus bus😁 😍😂
SimonaSv parašė:
Vilnietės, ar jau nusprendėte, kur gimdysite? ☺️
Sveiki ne vilniete bet nusprendziau santarose mano pirmagimis baisu bet manau jie turi visa reikiama iranga o atsiliepimu tai visokiu yra forume yra tema berods
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai