Inarask parašė:
Labas, mamos, kas kiek laiko dabar jau paskutinė savaitėm jus prižiūrinčios akušerės priiminėja apžiūrai?
Kas savaites einu konsultacijai pas akusere ir ginekologa,kas antra sav ultrasoundas. Bet pas mane diabetas
Inarask parašė:
Labas, mamos, kas kiek laiko dabar jau paskutinė savaitėm jus prižiūrinčios akušerės priiminėja apžiūrai?
Kas savaites einu konsultacijai pas akusere ir ginekologa,kas antra sav ultrasoundas. Bet pas mane diabetas
Inarask parašė:
Ginger parašė:
O keliu savaiciu jus tikrino del gd? Nes jis progresuoja tai man pvz nustate 28 sav. Jei anksciau jus tikrino tai gal del to ir nerado.
Nei didelis pilvas, nei didesnis vaisius nėra gd požymys.
Baikit žmogų gąsdinti
Maistas prieš tyrimą turi įtakos atsakymams, o normos ir tyrimo tvarka Lietuvoje tikrai pakankamai sugriežtinti.
TylusLaukimas parašė:
Nei didelis pilvas, nei didesnis vaisius nėra gd požymys.Baikit žmogų gąsdinti
![]()
Nesnekekit nesamoniu jei nezinot. Pasidomekit placiau apie diabeto pasekmes vaikui. Ir geriau apie tai zinoti nei paskui gailetis. Ziuriu lt dar lb mazai informacijos yta suteikiama apie tai.
Jei skaitote angliskai,siulyciau pasidometi.
https://www.gestationaldiabetes.co.uk/complications/
Ginger parašė:
O keliu savaiciu jus tikrino del gd? Nes jis progresuoja tai man pvz nustate 28 sav. Jei anksciau jus tikrino tai gal del to ir nerado.
Va ir gavos kazkas ant 28sav tas tyrimas man. Bet anksciau jokiu problemu nebuvo
Bet pas gine teko lankytis va neperseniausiai dabar ir susake viska. Tai pasiskambinu dar kartais endokrinologui tai sako viskas gerai pasilaikyk tos dietos o ta dieta nu tiksliai jis nenusake kaip ka tik va sako mazinti viska ka valgau per puse, aisku kaikuriu produktu atsisakyti kaip pvz bananu,vynuogiu.
Nors bananu as be proto daug valgydavau🙈
Inarask parašė:
Kas 2savaites
Ginger parašė:
Nu ir pas mane gd koreguojant insulinu, bet paskutinis vizitas buvo lapkričio 10d,ir kadangi 30d,skatinimas bus, tai daugiau vizitu ir nedave... Trūksta žodžių
InGriDa07 parašė:
Va ir gavos kazkas ant 28sav tas tyrimas man. Bet anksciau jokiu problemu nebuvo
Bet pas gine teko lankytis va neperseniausiai dabar ir susake viska. Tai pasiskamb…
Svarbiausua vartoti po nedaug angliavandeniu. Balta duona keisti i pilno grudo,makaronus taip pat i pilno grudo. Bananai nerekomenduotini isvis,vynuoges ,arbuzas,melionas. Jokio cukraus niekur,miltiniu gaminiu bei bulviu. Bulve keisti i saldziaja bulve. Valgyti daug salotu bei mesos
Inarask parašė:
Nu ir pas mane gd koreguojant insulinu, bet paskutinis vizitas buvo lapkričio 10d,ir kadangi 30d,skatinimas bus, tai daugiau vizitu ir nedave... Trūksta žodžių
Man skatinimas gruodzio 14 diena uzrasytas
Inarask parašė:
O kiek unit'u jus leidziates per diena? Ir ar ilgo veikimo insulina ar greito?
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai