Ligita20 parašė:
Nežinau čia sunerimti ar ne pastebėjau taškeli ant kelnaičių kraujo, bet tas taškelis toks nedidelis ką tai galėtų reikšti?
Galimai trukineja kapiliarai
Ligita20 parašė:
Nežinau čia sunerimti ar ne pastebėjau taškeli ant kelnaičių kraujo, bet tas taškelis toks nedidelis ką tai galėtų reikšti?
Galimai trukineja kapiliarai
vgriciute3 parašė:
Sveikos kiek laiko laika ligoniniai po gimdymo jei mamai ir vaikui viskas gerai
Pas mus jonavoj dvi su puse trys paras
ernesta22 parašė:
Pas mus jonavoj dvi su puse trys paras
Sveika kaip situacija jonavoje ileidžia vyrus kartu i gimdykla?
vgriciute3 parašė:
Sveikos mamytes norejau paklausti ar buvo kam nors taip kad vara i tuolete viduriuoti
Šiaip dažnai sako, kad prieš gimdymą prasideda valymasis organizmo - viduriavimas 🙄
Maila123 parašė:
Ačiū labai🙏 viska isziurejo, smegenu kraujotaka, organus, sake nieko blogo nera..tai gal ir echo paklaida gali but, bet nuteikia tai nieko gero🙄
Mano lelius iš mažesnių yra
gimė 38 sav +4d 2850g ir 48cm ;) 35sav buvo ant ribos svoris. Sveikas ir stiprus berniukas! Viskas tikrai gerai bus. O 38 sav 2900g ne taip jau ir baisu. Plius paklaida dar. Ir mano pagal echo atitiko mažesnį savaičių skaičių!
Maila123 parašė:
Sveikos, gal kam buvo per mazo svorio leliukas, mums 38sav, svoris 2900, tai siuncia i stacionara stebejimui...kaip neramu😥
Mano dukryte gime 2656g 38 savaite. Gime lapkricio 30d. Puikiai valgom ir augam
Maila123 parašė:
Ačiū labai🙏 viska isziurejo, smegenu kraujotaka, organus, sake nieko blogo nera..tai gal ir echo paklaida gali but, bet nuteikia tai nieko gero🙄
Iki 1kg buna net echo paklaida. Drauge dare echo sako keliukas 3600g , gine po 6 dienu 4410g. Vat ir paklaida😅
Sveikos mamos! Ateinu prisiduoti, musi terminas buvo gruodzio 9 bet gimem siandien. Daktare buvo pasakius, kad butu geriau jei gimtu gruodzio pirmom dienom nelaukyi yermino nes labai didelis vaikas, bet mano pipiras uzsispyres ir atejo laiku, tikrai didelis 55cm ir 4.449kg vos isgimdziau😵 gimdziau be jokiu vaistu, tik su dujom nuo kirou dar dabar bloga😵
Viskas prasiejo 4h ryto, pasirode kraujo ir paleido vidirius(maciu kazkas klause del viduriu) o po to prasidejo skausmai. Taigi stai mes cia. Visoms kurios laukia linkiu greiciau sulaukti savo stebuklu. Ir graziu ateinanciu svenviu supuojant savo mazylius❤️❤️❤️❤️❤️🌷
Alina parašė:
Sveikos mamos! Ateinu prisiduoti, musi terminas buvo gruodzio 9 bet gimem siandien. Daktare buvo pasakius, kad butu geriau jei gimtu gruodzio pirmom dienom nelaukyi…
Nuoširdūs sveikinimai! Aukite stiprūs ir sveiki!!!
Alina parašė:
Sveikos mamos! Ateinu prisiduoti, musi terminas buvo gruodzio 9 bet gimem siandien. Daktare buvo pasakius, kad butu geriau jei gimtu gruodzio pirmom dienom nelaukyi…
Alina parašė:
Sveika oho koks didelis mažylis🙂 sveikinimai aukit sveiki🥰
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai