inusiukas parašė:
Va sesuo prieš porą metų gimdė, tai kažkaip visai drąsiai ir rabkos iš ten kur reikia augo, bet db tai nžnau kaip bus![]()
Teks priprasti, niekur nedingsim jau😁
inusiukas parašė:
Va sesuo prieš porą metų gimdė, tai kažkaip visai drąsiai ir rabkos iš ten kur reikia augo, bet db tai nžnau kaip bus![]()
AistėB. parašė:
Na taip, aš gi nesakau, kad nepriprasiu, bet žinau, kad pradžioje bus baisu. Nėštumo pradžioje labai isterikavau,kad nėščia esu... dabar keistą ir vis tiek nesitiki, kad bus antras lialius namie. Jau senai susitaikius būvau, kad na vienas tai vienas. Kaip čia bus su tup antru atrodo tokia nežinomybė didelė...
inusiukas parašė:
Na taip, aš gi nesakau, kad nepriprasiu, bet žinau, kad pradžioje bus baisu. Nėštumo pradžioje labai isterikavau,kad nėščia esu... dabar keistą ir vis tiek nesitiki…
Ne jum vienai tokios mintys😉 man ir baisoka kaip seksis su dviem tokiais maziukais susitvarkyt ir šiaip kyla visokios mintys ar pajegsiu abiem vienodai demesio skirti ir pan. žodžiu pilnumoj stoga rauna😅
Etukas parašė:
Sveikutės, buvau šiandien eko pasidaryt, tai mano princesė 32sav., ūgis 40cm sakė ir sveria apie 2kg. - 2kg 200gr. Sakė jei dabar gimtų, tai pėdutės dydis būtų 6c…
Aš kai turiu GD mano mažiukas berniukas buvau 32sav ir eko tai ,svėrė 2,200 taipat sakė į didžiąsias normas atitinka ir dar laukia eko 38sav ir sprendimas ,ar teks gimdyti ar lėks nesioti . Dėl ūgio sakė ,kad yra standartinis ir turėtų gimti nuo 50-52cm ,o pėdutės nieko nesakė 🧐 mano taipat galvyte senai nusileidusi ,man atrodo net ,kad po biski man kamštis šalinasi ,bet tik gelsvos iskiras matau 😌. Tai tikiuosi iki 37sav datemti😀😻
Ponia ly parašė:
Aš kai turiu GD mano mažiukas berniukas buvau 32sav ir eko tai ,svėrė 2,200 taipat sakė į didžiąsias normas atitinka ir dar laukia eko 38sav ir sprendimas ,ar teks …
Aš irgi su gd. Mano 32 sav tai per echo sakė sveria 1813gr, o ūgio nepasakė
tik procentale 34%
irgi galvyte žemyn.
O ne peršti jums nieko? Nemanau,kad čia kamštis.
inusiukas parašė:
Aš irgi su gd. Mano 32 sav tai per echo sakė sveria 1813gr, o ūgio nepasakėtik procentale 34%
irgi galvyte žemyn.
Oj ne kažkokioje grupėje skaičiau dabar nepamenu ,kad sakė kamštis pradeda valinetis nes ir mergaite ten viena rašė kad gelsvos isskirytes ir taip prateka ar kaip tenais , tai kažkaip man TH isskiru buvo bet ne per daugiausia dabar pradėjau detis iklotuja ir matosi toks geltonai balksvas ,laukiu kraujo siuleliu😀 kitiems kiek žinau jų net nebūna ,man niekas nepersti nei ten panašaus yra apart dubens skausmo klyno skausmo , durinejimo ,krapstimo kirkšnies ir apatines stuburo dalies skausmo 😀🧐
Etukas parašė:
Sveikutės, buvau šiandien eko pasidaryt, tai mano princesė 32sav., ūgis 40cm sakė ir sveria apie 2kg. - 2kg 200gr. Sakė jei dabar gimtų, tai pėdutės dydis būtų 6c…
Mano lelyte 32 sav svere 1950, irgi jau isitaisiusi galvyte zemyn
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai