cerebellum parašė:
O topas, paprašius, kad atsiųstu tyrimo išvadas, pasakė, kad tikrai nesiųs nes neturi laiko 😓😁 ieškosim kitos gydytojos,norisi patikimumo vaiko priežiūroje. Tikiuos…
o kurioj gydymo įstaigoj čia taip? tokios gydytojos?
cerebellum parašė:
O topas, paprašius, kad atsiųstu tyrimo išvadas, pasakė, kad tikrai nesiųs nes neturi laiko 😓😁 ieškosim kitos gydytojos,norisi patikimumo vaiko priežiūroje. Tikiuos…
o kurioj gydymo įstaigoj čia taip? tokios gydytojos?
ritta parašė:
o kurioj gydymo įstaigoj čia taip? tokios gydytojos?![]()
AltaMedica Kaune, bet ten daug šeimos gydytojų. Tiesiog prašiau, kad gydytoja turėtų patirties su kūdikiais, nes ten nėra pediatrės. Tai vat.
cerebellum parašė:
AltaMedica Kaune, bet ten daug šeimos gydytojų. Tiesiog prašiau, kad gydytoja turėtų patirties su kūdikiais, nes ten nėra pediatrės. Tai vat.
Mes altamedica irgi Kaune pas gydytoja vaiku Čereškevičiu Gediminą. Esame labai patenkinti 😊jis ir mane kudikystei prižiūrėjo ir sese mano ir dabar abi mano dukras😊
cerebellum parašė:
Na va išmatų pasėlis vėl rodo gausų auksinį stafilokoką. Esu giliam nusivylime mūsų daktare, vėl liepė kartoti antibijotikus. Giliau pasidomėjus paaiškėjo, kad išvi…
O jūs bandėte čia TD skaitinėti grupę apie Auskinį stafą žarnyne ir dar viena grupė apie kūdikio kakutį su nuotraukomis? Aš gavau daug naudingos info, ten būtų galima paklaust dar ir dėl bakteriofago 🤔 pridedu kelias foto, kur tikslus grupės pavadinimas ir kokią info pati esu gavusi 😊

cerebellum parašė:
Na va išmatų pasėlis vėl rodo gausų auksinį stafilokoką. Esu giliam nusivylime mūsų daktare, vėl liepė kartoti antibijotikus. Giliau pasidomėjus paaiškėjo, kad išvi…
O pas jus mieste nėra kokiam turguj prekeivių rusiškais vaistais? Nes pas mus būtent jie veža. Pas tokius eičiau klausti. Arba jei furistų kokių pažįstat, galėtų parvežti.
viktorijabz parašė:
O pas jus mieste nėra kokiam turguj prekeivių rusiškais vaistais? Nes pas mus būtent jie veža. Pas tokius eičiau klausti. Arba jei furistų kokių pažįstat, galėtų pa…
Kaip jau minėjau, bakteriofagui labai svarbu transportavimo sąlygos, turguj neaišku ką gali nusipirkt, dėl visų kitų vaistų gera mintis, bet ne dėl fago 🤷♀️
Brunete parašė:
Mes atsisakysim likusių 2, nes po pirmo 2 paras ištisai verkė, sunkiai miegojo. Mažai valgė.
Na kolkas viskas lyg ir gerai, vaikas mieguistas, idomu kaip naktis praeis
Linliu2020 parašė:
Kaip jau minėjau, bakteriofagui labai svarbu transportavimo sąlygos, turguj neaišku ką gali nusipirkt, dėl visų kitų vaistų gera mintis, bet ne dėl fago 🤷♀️……
Tie vežėjai žino kaip vežti, veža šaldytuvuose, 2 kartus pirkau, viskas puiku
Ir šiaip, nereikia tos mamos taip gąsdinti dėl temperatūros. Ar esate nusipirkusi blogo? Man, kol nežinojau iš kur gauti, atvežė žiemą bagažinėj, bet kadangi nežinojau, kiek pakuočių reikia, teko dasipirkti. Po to, kad būtų pigiau yra vežęs tėvo draugas paprasta mašina, tik irgi buvo žiema. Ir visus tuos kartus viskas buvo gerai, niekas nesugedo, vaistai padėjo, vaikas sveikas
viktorijabz parašė:
Tie vežėjai žino kaip vežti, veža šaldytuvuose, 2 kartus pirkau, viskas puikuIr šiaip, nereikia tos mamos taip gąsdinti dėl temperatūros. Ar esate nusipirkusi b…
Svarbiausia padėjo, tik kad dab tas karantinas ir gali būti sunkiau gauti 🤷♀️
Sveikos. Susiginčyjom su vyru. Kai skiepijom vaika nuo meningokoko gyd pries skiepa sake duoti zvakute ir po skiepo praejus 3h. Paskui jau pagal poreiki. Informaciniame lapelyje raso kad galima duoti tik kas 6h. Vyras sako kad galima kas 3h del to kad gydytoja sake po skiepo praejus 3h deti dar. Bet kodel tada pries skiepa ir praejus 3h po skiepo sako deti dar zvakute?
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai