Sun. parašė:
Mamos kaip manot normalu jei mažylis kakoja 3-4 kartus per dieną? 🤔 kiek kakoja jūsų leliai?
Normalu. Buna 1, buna 5 kartus
Sun. parašė:
Mamos kaip manot normalu jei mažylis kakoja 3-4 kartus per dieną? 🤔 kiek kakoja jūsų leliai?
Normalu. Buna 1, buna 5 kartus
Requem parašė:
Nu tai kad savas vaikas gi, nesvetimas. Plius mergiote su stalcium tai ka zinau 😁😁😁
Tai taip, mano tėvai tai pinigų neturėjo, mama man tikrai būtų sudėjusi, tik vat nereikėjo ir pas tą keistą ortodontę vesti, tiek metų prasikankinau su ta plokštele naktim ir nieko, kai nuėjau privačiai, tai sakau, va nešiojau ir aš tokia visa patenkinta savim, o ortodontė sako - be reikalo 🙈🤣 Bet vat vyro tėvai tai tikrai galėjo sudėti, bet jie nematė prasmės 🤔
Tie vaikai tokie žiaurūs... 😔 Bet jei ne akiniai, tai rastų dėl ko kito tyčiotis. Iš manęs tyčiojosi, nes buvau neaukšta, po to, kad kaimietiškai rengiausi (nepasiturinčioje šeimoje augau, tai tais pačiais drabužiais kasdien rengdavausi daug metų, kol jau būdavo nedėvėtini), o galiausiai užkliuvau, kad gerai mokausi, tipo moksliukė/knygų žiurkė 🤯🤣 Dabar kai pagalvoji, absurdų absurdas 🙈
Tik tikiuosi, kad mano vaikai su tuo nesusidurs 🙄
Sun. parašė:
Būna nė karto, būna kai pradeda krauti nuo ryto, tai iki vakaro 5 kartus padaro 🥴
Sun. parašė:
Mano įvairiai: 1-3 kartus. Yra buvę, kad ir 4.
O kodėl Jums kilo klausimas, ar normalu?
Zaneta.Z parašė:
Mano įvairiai: 1-3 kartus. Yra buvę, kad ir 4.
O kodėl Jums kilo klausimas, ar normalu?
Na įprastai būdavo vienas kartas, o dabar kelinta diena po 3-4, bet dabar galvoju, kad gal nuo moliūgo, nes pastarosiom dienom dažnai gauna
Kisulita parašė:
Tai taip, mano tėvai tai pinigų neturėjo, mama man tikrai būtų sudėjusi, tik vat nereikėjo ir pas tą keistą ortodontę vesti, tiek metų prasikankinau su ta plokštele…
Man irg neramu del tu patyciu, pati daug prisikenciau, nes kaimiete, moksliuke, be pinigu, tevas alkoholikas. Tiek kad as buvau grubi ir nagla, bet skausmo tai nesumazino
labai nelaukiu darzelio ir mokyklos, neisivaizduoju kaip paruost vaika tai peklai
Kisulita parašė:
Tai taip, mano tėvai tai pinigų neturėjo, mama man tikrai būtų sudėjusi, tik vat nereikėjo ir pas tą keistą ortodontę vesti, tiek metų prasikankinau su ta plokštele…
Mano tevai irgi nei drabuziams nei atostogoms nei zaislams nei graziems daikteliams neturedavo pinigu. Visi visko turejo, o man net skolintis zaislu neleisdavo. Tai pavydejau visiems visko. O dar tie akiniai 😁😁😁
Bet kas apspjaudydavo mane, tai kersydavau labai tyliai ir bjauriai. 😁😁😁😁 palikdavo mane budeti klaseje, atsiversdavau diktantu sasiuvini ir kur nors viduryje prirasinedavau kad mokytoja karve, mokytoja durne ir tt. Nu aisku mokytoja kazkaip sugebedavo vidury sasiuvinio pamatyti ir ipildavo pastaba arba kviesdavo tevus.
Nu galvodavau neteisinga, bet o kam dabar lengva 😁😁😁😁 nesisuksi negyvensi 😁😁😁😁nereikia ant galvos spjaudyti nebus ir pastabu 😁
zemaitukee parašė:
Man irg neramu del tu patyciu, pati daug prisikenciau, nes kaimiete, moksliuke, be pinigu, tevas alkoholikas. Tiek kad as buvau grubi ir nagla, bet skausmo tai nesu…
Mano dukryte be antakiu. Nu ji tokia labai skandinave melynake. Nu gal nutamses. Tai dabar neturi antakiu.
Jau gydytoja buvo sakiysi nu kas tam vaikui negerai.negaliu suprasti. Paskui sako ai be antakiu.
Nu tai galvoju kai eis i darza reik mikrobladingo antakius ar permanentinius antakius padaryt, kad nesityciotu vaikai.
Juokauju juokauju juikauju 😁😁😁
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai