Kisulita parašė:
O bandėte didelį marliuką įdėti? 🙂 Aš kelis kartus perlenktą dėjau pirmagimiui, dabar abiem dedu, tai mums padeda 😊 Ir medvilnė, ne kokia sintetinė medžiaga ir pigu…
Nepagalvojau apie merliuka, reikes pabandyti
aciu ☺️
Kisulita parašė:
O bandėte didelį marliuką įdėti? 🙂 Aš kelis kartus perlenktą dėjau pirmagimiui, dabar abiem dedu, tai mums padeda 😊 Ir medvilnė, ne kokia sintetinė medžiaga ir pigu…
Nepagalvojau apie merliuka, reikes pabandyti
aciu ☺️
Sun. parašė:
Mamos, jūsų vaikai sukoncentruoja dėmesį ilgesniam laikui,? na pvz aš įjungiu per youtube vaikiškų dainelių, tai kokias 3 pažiūri ir nei krust... 🤔
O ka reiskia 3 paziuri ir nei krust? Nejuda, nesidomi ar kaip? Maniske megsta i viena taska spoksot ir zinoma, jei tv ijungtas, tai reklamas spokso issiziojus 😃
amberiukas parašė:
Nepagalvojau apie merliuka, reikes pabandytiaciu ☺️
Man marliukai nepasiteisino. Turiu įdėklą iš kinderplanet, tai labai tiko ir patiko. Nebešlapias vaikas.
Mamyciuke123 parašė:
Ar dar yra bendančių? Nu mes dar neturim ne vieno ir nepanašu kad matytųsi kas burnyteje 😕
Kur skubat su dantimis? Nebijokite be dantų neliks 😄 mano sūnui pirmas dantukas išdygo metų ir dviejų mėnesių, tai pliusas, kad nereikėjo valyti, kai dygo nieko nejautė, mes po to nebespejome tų dantų vieno po kito skaičiuoti, neatkąsdavo kieto maisto gabalais, kaip pvz agurko, o zulindavo dantenelemes, tik pliusai man buvo 😁 o dabar pana viską atkanda 😬 tai bet ko nepaduosi
amberiukas parašė:
Nepagalvojau apie merliuka, reikes pabandytiaciu ☺️
Pabandykit, juk turbūt turit marliukų ir šiaip, tai nieko nekainuos pabandyti, o jeigu nepasiteisins, visada galėsit įdėklą nupirkti 😊 Aš turiu tokius iš Ikea pirktus, jie dideli ir stori, nelabai aš jų naudojau, tai va ir sudėjau į automobilio kėdutę, mažiukai marliukai tai netiktų 🤔
Mamyciuke123 parašė:
Ar dar yra bendančių? Nu mes dar neturim ne vieno ir nepanašu kad matytųsi kas burnyteje 😕
Mano vyresnėliui pirmas dantis tik 11 mėn. išdygo ir žinokit kaip gerai, net nepastebėjom, nes jau kai didesnis, tai pats užsiima, ropinėja, žaidžia ir taip nesusikoncentruoja į skausmą, tai daug lengviau dygsta dantukai 😄 O dabar kas darosi... Tik 2 išlindo neseniai, jau ramiau kelias dienas buvo, o dabar dar trys lenda, vaiko piktumas neišpasakytas, užmigdyti labai sunku, naktį prastai miega, dejuoja per miegus, ištisai nori krūties, man miego trūksta 🥴 Greičiau tie dantys išlįstų 😬
amberiukas parašė:
Ar turite toki idekla? Verta isigyti? Tikrai sugeria dregme? Mano mergina keduteje slaput slaputele buna...
Aš užsisakiau lininį įdėklą į kėdutę, tikiuosi padės, ir nebus šlapia nugara...
amberiukas parašė:
O ka reiskia 3 paziuri ir nei krust? Nejuda, nesidomi ar kaip? Maniske megsta i viena taska spoksot ir zinoma, jei tv ijungtas, tai reklamas spokso issiziojus 😃
Žiūri akis įsmeigęs ir nei krust 😄
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai