Mamyciuke123 parašė:
Mamytės gal yra čia kurios turite vežimėlius sportinius joie? Man reikia nuo uodų tinkliuko ir nežinau koki pirkti, parduotuvėje kur pirkome vežimėlį pasakė, kad de…
Aš turiu joie, tinkliuką pirkau iš pigu.lt universalų, tiko 😉
Mamyciuke123 parašė:
Mamytės gal yra čia kurios turite vežimėlius sportinius joie? Man reikia nuo uodų tinkliuko ir nežinau koki pirkti, parduotuvėje kur pirkome vežimėlį pasakė, kad de…
Sun. parašė:
Ačiū 🥰
Sun. parašė:
Sveikos, ar duodat vaikam žuvų taukus?![]()
Planuoju duot kai sueis metukai.
saundstorm5 parašė:
Mes jau irgi uzsisakem, nes nebeimanoma, namai ant tiek ikaite, kad nebeina jau atvesint, mergina visa slapia, miegot normaliai negali. Nesamone jau kazkokia, net n…
Tikrai pagerės 😊 Pas mus yra, vyras įrengė kai namą įrenginėjo, nors aš nenorėjau 🙈 Bet šiomis dienomis labai gerai, ypač antrame aukšte, ten visą parą ošia, nes pirtis 😬 Kai važiavome namo po atostogų, programa rodė, kad namie +31 🥵 Tai 2 valandos iki grįžimo namo pilnu pajėgumu paleidome kondicionierius ir grįžus jau kaaip gera buvo 😄
waily parašė:
O nenorit pampers pants pabandyt?
Mano abu sakaliukai, bet nera buve avariju su pampers sauskelnem![]()
Aš jaučiu susipirksiu Huggies elite, Pampers pants dar kokias ir bandysiu kas naktį vis kitas, žiūrėsiu po kurių balos nėra 🤔 Libero Up&Go atrodo daug žadančios, gana tampriai aptempė 🤔
Kisulita parašė:
Aš jaučiu susipirksiu Huggies elite, Pampers pants dar kokias ir bandysiu kas naktį vis kitas, žiūrėsiu po kurių balos nėra 🤔 Libero Up&Go atrodo daug žadančios…
Aš tai nežinau, kazkaip visad naudoju vienu dydžių didesnias sauskelnes ir niekad nėra praleidę, pvz dabar reiktų mums 4dydzuo, o jau perku 5, man patinka, kad niekas ten ne veržia 😁😀 žinoma jei tryskiotu per dieną kelis kart gal tada ir būtų negerai, bet sysiuko tikrai nepraleidžia
Mamyciuke123 parašė:
Aš tai nežinau, kazkaip visad naudoju vienu dydžių didesnias sauskelnes ir niekad nėra praleidę, pvz dabar reiktų mums 4dydzuo, o jau perku 5, man patinka, kad niek…
Na po nakties su Libero sausa ir pas mus 🥳 Tai nakčiai šias naudosim, visi kiti bus dienai 😄
amberiukas parašė:
Ar turite toki idekla? Verta isigyti? Tikrai sugeria dregme? Mano mergina keduteje slaput slaputele buna...
Aš turiu panašų (šitą: https://www.mazylioratai.lt/paieska?q=Aeromoov) tai mums padeda, dar būna šiltas kartais, bet nebe šlapias, kaip kad būdavo 🙂 O jei nevažiuojam, vežime laikom 🙂
amberiukas parašė:
Ar turite toki idekla? Verta isigyti? Tikrai sugeria dregme? Mano mergina keduteje slaput slaputele buna...
O bandėte didelį marliuką įdėti? 🙂 Aš kelis kartus perlenktą dėjau pirmagimiui, dabar abiem dedu, tai mums padeda 😊 Ir medvilnė, ne kokia sintetinė medžiaga ir pigu 👍
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai