Lelija249 parašė:
Labukas as jau gadinu testukus nors dar liko 6 dienos iki planuojamu mmm🙈
Man ir liko 6d šiandien 8dpo kaip ir mačiau toki šioki juostelės mini vaiduokliuka.. bet nededu per daug vilčių .. bandysiu ryt ryte kartoti 😊
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįLelija249 parašė:
Labukas as jau gadinu testukus nors dar liko 6 dienos iki planuojamu mmm🙈
Man ir liko 6d šiandien 8dpo kaip ir mačiau toki šioki juostelės mini vaiduokliuka.. bet nededu per daug vilčių .. bandysiu ryt ryte kartoti 😊
Sunlady parašė:
Labas, griztu pas jus:(((deja, po nuejimo i wc ant tualetinio pamaciau rusva krauja. Nuvykau i ligonine, nesivystantis. Mate gimdoje tik maiseli.
Kaip gaila, užjaučiu
pas mane nevaiduokliavo dar bet jau skausmelius gimdos turejau dvi dienas tai oj oj 🙈 aš irgi ryt bandysiu darytis 🙈 pati savim stebiuosi koks nekantrumas testu kalnas kur kai pagalvoji galima ramiai sau laukt mm ir tik tada ziuret 😂 bet deje😂😂Rainbow. parašė:
Lelija249 parašė:
pas mane nevaiduokliavo dar bet jau skausmelius gimdos turejau dvi dienas tai oj oj 🙈 aš irgi ryt bandysiu darytis 🙈 pati savim stebiuosi koks nekantrumas testu kal…
Tai aš sakiau be 10dpo nesitestuosiu, bet nesigavo..
man ir pora dienu maudžia pilvo apačia, o šiandien ir krutinė jautresnė. Bet čia ir prieš mm taip gali būti, nežinau kaip sakau nenoriu dėti perdėtai vilčių, kad nebūtų poto didelis nusivylimas..
Nejaugi niekas nepatyre cia persileidimu? Labai laukiu komentaru, kadangi man pirmas anktyvas persileidimas ir net nenutuokiu ka tokiu atveju daryt ir kokiu metu kreiptis i ligonine? Laukti kol issivalys jeigu nera skaudmu ir tada kreiptis? O jeigu jauciuosi silpnai tai kada?
Sunlady parašė:
Nejaugi niekas nepatyre cia persileidimu? Labai laukiu komentaru, kadangi man pirmas anktyvas persileidimas ir net nenutuokiu ka tokiu atveju daryt ir kokiu metu kr…
Man iškarto su nesivystančiu davė siuntimą į ligoninę daryti abrazija ar su vaistais. Natūraliai nesivalė.
Sunlady parašė:
Nejaugi niekas nepatyre cia persileidimu? Labai laukiu komentaru, kadangi man pirmas anktyvas persileidimas ir net nenutuokiu ka tokiu atveju daryt ir kokiu metu kr…
O ką jum per vizitą pasakė? Man prasidėjus tokiems kraujavimams su nesivystančiu pasakė atvaryt į gimdymo namus (kur apžiūrėjo) abrazijai. Bet prasidėjo naktį savaime, tai nevariau. Stipriai kraujavau, tokiais gabalais valėsi viskas. Temo akyse, buvo silpna, man labai skaudėjo, kaip sąrėmiai. Kitom būna lengviau, kaip paprastos mm, ypač jei tik 4-5 sav. Kitoms jausmas kaip paprastų mm. Stebėkit save, jei labai bloga kviečiat greitają ir viskas.
Man savaime prasidejo teplioti o dabar jau gausiai ir sviezias kraujas. Padare man echo(esu dabar ne Lt), sako , kad yra demele gimdoje (neatitinka isvis pagal savaites) ir gimdoje mato, kaip kaupiasi kraujas valymuisi. Ir va dabar pradejo valytis. Tai rekomenduojate sulaukti kol issivalys ir tada varyti echo? Man irgi silpna ir buvo temp 37.2 ligonineje. Bet coa nuo streso gali buti sake.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai