Mamyciuke123 parašė:
Ar dar yra bendančių? Nu mes dar neturim ne vieno ir nepanašu kad matytųsi kas burnyteje 😕
Neturim dar ir irgi nepanašu, kad greitai bus, spės užaugt 🙃
Mamyciuke123 parašė:
Ar dar yra bendančių? Nu mes dar neturim ne vieno ir nepanašu kad matytųsi kas burnyteje 😕
Neturim dar ir irgi nepanašu, kad greitai bus, spės užaugt 🙃
Mamyciuke123 parašė:
Ačiū mergaitės, aš jau galvojau gal kažkas negerai, žinot kai nesusiduri tai prisigalvoju. Visos rašo, kad visų jau su dantukais, o pas mus nėra 😕🙂
Mum islindo vienas tik, pries kelias dienas. Pirmam vaikui islindo irgi tik vienas ir buvo10 mėnesių.
Mamyciuke123 parašė:
Ačiū mergaitės, aš jau galvojau gal kažkas negerai, žinot kai nesusiduri tai prisigalvoju. Visos rašo, kad visų jau su dantukais, o pas mus nėra 😕🙂
Aš irgi su pirmuoju nerimavau, pas visus 12-16 dantų buvo, o pas maniškį 4 ir daugiau neaugo 😬 Jau galvojau vežti pas odontologą, bet po truputį ir išaugo, dabar dar tik po antrą krūminuką lenda vienoje pusėje, kitoje dar nelenda, tik po vieną yra, tai kažkada išlįs, laukiam 😄 Mano sūnėnas iš vis pirmojo gimtadienio proga turėjo virš 12 dantų, kai maniškis tik 1 😄 Labai skirtingai tie dantys auga 🙉
Sun. parašė:
Mamos, jūsų vaikai sukoncentruoja dėmesį ilgesniam laikui,? na pvz aš įjungiu per youtube vaikiškų dainelių, tai kokias 3 pažiūri ir nei krust... 🤔
Nejungiu jokių filmukų, dainelių ir prie jo stengiamės nejungti TV. Jeigu pamato, tai aišku sudomina, bet nukreipiu dėmesį ir užimu kuo nors. O bendrai dėl koncentracijos, tai labai retai kas nors jį sudomina ilgiau negu kelioms min 😁 mano mažius absoliutus vijurkas, lėkia vis kažkur, ropoja, stojasi, toliau ropoja 🙈
Sun. parašė:
Mamos, jūsų vaikai sukoncentruoja dėmesį ilgesniam laikui,? na pvz aš įjungiu per youtube vaikiškų dainelių, tai kokias 3 pažiūri ir nei krust... 🤔
Reklamas tai aisku ziuri. O spec daineliu ar filmuku nejungiam niekad
Sun. parašė:
Mes irgi jokiu daineliu ar filmuku. Mes patys apskritai mazai tv ziurim 🙂 dar spes prisižiūrėti..
Sun. parašė:
Mano vyreenėlis būna žiūri filmukus, bet mažojo nedomina, jam geriau vyresnėlio lego dėžėje pasirausti, ar plastelino reikmenų dėžėje pasirausti, kol vyresnėlis leidžia, nes šiaip viską atima, bet kol žiūri filmukus, tai jau tada geras, leidžia broliukui su jo žaislais pažaisti 😄
Mamyciuke123 parašė:
Mano brolio vaikui tik 9men isdygo pirmi dantys, tai gavos, kad mano dukryte (mazoji pussesere) anksciau dantis turejo, nei pusbrolis, nors jaunesne
o po to pasipyle dantys pas jį
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai