Ulia parašė:
Sveikos,kaip galėčiau išgydyti slogą?Kokius vaistus galima?Išvis negaliu kvepuoti pro nosi,vaistinei pasiulė tik juros vandenį,bet kad nelabai padeda. :hmmm:…
Su praeitu nestumu naudojau QUIXX SOFT, ji galima naudoti nesciosioms 😉
Ulia parašė:
Sveikos,kaip galėčiau išgydyti slogą?Kokius vaistus galima?Išvis negaliu kvepuoti pro nosi,vaistinei pasiulė tik juros vandenį,bet kad nelabai padeda. :hmmm:…
saundstorm5 parašė:
Čia purškamas?😊
saundstorm5 parašė:
Ačiu labai,jau pažiurėjau kas čia,ryt nusipirksiu😉
Aiškutė parašė:
Būtinai kreipkitės. Nenoriu gąsdinti, bet man, kai buvo nesivystantis, taip pat rudai tepliojo .. Linkiu, kad jums viskas būtų gerai ❤️
Siandien apziurejo. Kolkas viskas ok, plaka sirdute. Sako gerai kad nerimauju ir tikrinuos bet 8 savaites mazas nestumas.. paeme kraujo istirs progesterona, ketvirtadieni israsys vaistu jei progesteronas prastas... turiu vilti kad viskas bus gerai 🙏❤
Pagranduska parašė:
O jūs čia pačios sau susigalvojate dėl foloato ar turite tam indikacijų?
foliatas geriau eni folio rugstis. pasiskaitykit. plius turiu ir mutacija
Ulia parašė:
Man puikiai atkemsa nosį Vytauto mineralinis. Tiesiog atidarau, kad nusigazuotu, ir plaunu. Nu geresnio dalyko nėra. Kai man mama pasakė, sakiau Aha jojo padės man, bet tikrai padėjo. Su pirmu vaiku žiemą dažnai kimsdavosi nosis, rekomenduoju. 💪
Pelėda357 parašė:
Man puikiai atkemsa nosį Vytauto mineralinis. Tiesiog atidarau, kad nusigazuotu, ir plaunu. Nu geresnio dalyko nėra. Kai man mama pasakė, sakiau Aha jojo padės man,…
Ačiu,pabandysiu😊
elvin parašė:
Folio geriau negerti. Sintetika. Folatus 👍
Pritariu!!!
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai