Badulina parašė:
Siandien apziurejo. Kolkas viskas ok, plaka sirdute. Sako gerai kad nerimauju ir tikrinuos bet 8 savaites mazas nestumas.. paeme kraujo istirs progesterona, ketvirt…
Labai geros naujienos ❤️širdutė plaka, tai tikrai viskas bus gerai
Badulina parašė:
Siandien apziurejo. Kolkas viskas ok, plaka sirdute. Sako gerai kad nerimauju ir tikrinuos bet 8 savaites mazas nestumas.. paeme kraujo istirs progesterona, ketvirt…
Labai geros naujienos ❤️širdutė plaka, tai tikrai viskas bus gerai
Badulina parašė:
O kodel itarete, kad kazkas ne taip? As vakar buvau, 7 savaites, bet sirdutes nemate. Sake pora savaiciu laukti. Neteplioja, pykina, daznai einu i wc, niekas neskauda, apart tas sleikstulys.. Tai irgi kaip ant adatu bijau, kad nebutu nesivystantis
Lawruska parašė:
O kodel itarete, kad kazkas ne taip? As vakar buvau, 7 savaites, bet sirdutes nemate. Sake pora savaiciu laukti. Neteplioja, pykina, daznai einu i wc, niekas neskau…
Buvo rudu gleiviu pasirode. Tai labsi sunerimau.. pries tai nesivystantis ir negimdinis.. tad bijau dabar visko... labai maudzia pilva, ir dar tos isskyros... tai lekiau pas gine, sako kolkas viskas gerai... bet baime vistiek didziule... 😔
Spalinukas parašė:
Mane šiandien pora h šviežių kraujuku vos vos patepliojo po gines. Biski jaudinuosi, bet lyg baigė jau. Galėjo būti dėl to, kad tikrino vaginaliniu būdu?
Galejo. Pagulekit, pailsekit. Turetu nustoti.
Pelėda357 parašė:
Man puikiai atkemsa nosį Vytauto mineralinis. Tiesiog atidarau, kad nusigazuotu, ir plaunu. Nu geresnio dalyko nėra. Kai man mama pasakė, sakiau Aha jojo padės man,…
Kvailas klausimas, bet kaip plaunat?
su nosim pritraukiate ar susipurskiat i nosi?
Sveikos. Man lapkričio mėnesį buvo nesivystantis tai po visko pagalvojau kad vienu metu tiesiog visi simptomai dingo. Nes iki tol jautėsi mieguistumas labai ir kažkokios kojos keistos buvo negalėjau ramiai nu sėdėt dar krūtinę maude labai. Bet viene diena pastebėjau kad viskas nurimo. Matyt tada ir sustojo maziuko sirdute. Dabar vėl pastojau tai ištisai pykina
tokia prasta savijauta visi kvapai erzina... Paguoda tik ta kad su vaiku namie sėdim nes apsirgo tai nereik į darbą eit. Su pirmu nėštumų vemiau kasdien iki 3men kakzur. Tikiuosi dabar taip nebus
kelis kart jau vemiau bet bent jau ne ištisai. Bet visa diena pykina... Tik ramu kad turėtų būt viskas gerai nes simptomus jaučiu. Ryt eisiu pirmam vizitui.
Emutea parašė:
Kvailas klausimas, bet kaip plaunat?su nosim pritraukiate ar susipurskiat i nosi?
![]()
Aš isipilu į delną ir itraukiu kiek galiu, palaikau ir išbėga. Ir taip kelis kartus. O tada jau gerai išsipučia nosis ☺️
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai