Murmiau parašė:
Na bandysiu užklaust
Antėjoj daro 16e.kainuoja ats būna vakare, į el. paštą atsiųs, eiti iki 12val.Čia aš apie Jonavą konkrečiai kalbu
Murmiau parašė:
Na bandysiu užklaust
Antėjoj daro 16e.kainuoja ats būna vakare, į el. paštą atsiųs, eiti iki 12val.Čia aš apie Jonavą konkrečiai kalbu
Mylimoji. parašė:
Ačiū labai!! 🥰
Gretha parašė:
Labas visoms! prisijungiu ir as, i spalinuku grupe, visas sveikinu ir dziaugiuosi kartu, as laukiu pirmojo, viskas nauja ir nepatirta
![]()
Sveika,sveikinu ir jus 🤰🥰
Murmiau parašė:
Iš Jonavos aš 🙄 Tai nežinau net ar daro 🤔
laurijanaZ parašė:
Matau kad Anteja ir Jonavoje yra
Aha ,kai parašė ir aš patikrinau ,ne taip paieškoj rašiau pradžioj 🤭🤭
Sveikos. As su tokiu klausymeliu. Zodziu mm buvo sausio 5 bet tik beveik dvi dienas.. DB pries kitas mm tai yra 30diena man pasirode truputi kraujo, pasidariau testa teigiamas, kita diena pakartojau taip, teigiamas. Mm turejo kaip ir vakar buti, bet man ir siaip keista savijauta, papykina, Dantenos patino)(taip buvo su pirmaja) snd galvoju eitu privaciai pas gine, gal matys jau kanors.. Neramu, kad ar vietoj nestumas ir pan, su pirmaja man buvo viskas kitaip, supratau veliau daug, kai velavo mm
kada jums pamate?
Burunduke95 parašė:
Sveikos. As su tokiu klausymeliu. Zodziu mm buvo sausio 5 bet tik beveik dvi dienas.. DB pries kitas mm tai yra 30diena man pasirode truputi kraujo, pasidariau test…
Turėtų jau matyti manau, sėkmės 🤗
Toškė parašė:
Na ką sulaukiau taip nelauktų mm, ciklas išsitęsė iki 43 dienų. Vis dėlto testai nemelavo. Sėkmės visoms nešiojančioms spalinukus ❤️ gal kitą mėnesį ir mums pasisek…
Linkiu kita cikla pagauti zirniuka,nenuleiskit nosies 😍
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai