AisteD parašė:
Mes tai maišom nuo pačios pirmos dienos, vaisį tik dabar duodu vieną, bet kažkaip labai nepatinka man ta mintis, o šiaip tai maišom cukiniją su obuoliu/kriauše/bana…
O obuolį ar kriauše kartu su cukinija garinat?
AisteD parašė:
Mes tai maišom nuo pačios pirmos dienos, vaisį tik dabar duodu vieną, bet kažkaip labai nepatinka man ta mintis, o šiaip tai maišom cukiniją su obuoliu/kriauše/bana…
greatmommy parašė:
Na kad jau visoms kyla klausimų apie primaitinimą, turiu ir aš vieną. Ką galima duoti nuo 7mėn?
Atsisiųskit programėlę laimingas pilvelis, ten yra pagal mėnesius, produktus ir t. T. Praktiškai visi produktai ir parašyta nuo kada 🙂
vavava parašė:
Cukiniją garinu tada po kelių minučių sudedu obuolį arba kriaušę ir slyvas, jeigu duodu bananą, tuomet cukiniją tik su slyvomis, o bananą atskirai šaukšteliu prigremžiu ir viską sumaišau.
Dėl primaitinimo rekomenduoju Vaidos Kurpienės knygas, man jos labai patinka
Dėl maisto kiekio skaičiuoju pagal formulę kgx30ml, bandžiau duoti kiek ji nori, bet ji apsiryja tikrąja ta žodžio prasme 🤦♀️ tai pradėjau normuoti, šiandien gydytoja sakė, kad ta formulė gera 🤷♀️
AisteD parašė:
Cukiniją garinu tada po kelių minučių sudedu obuolį arba kriaušę ir slyvas, jeigu duodu bananą, tuomet cukiniją tik su slyvomis, o bananą atskirai šaukšteliu prigre…
Aciuuu uz formulyte!!! ❤️ Visa diena sian ieskojau, uz ko uzsikibt ir kiek orientuotis duot maisto ateity ☺️
Banga2021 parašė:
Laba mamytes, labai smalsu ar yra cia vaikuciu, kurie jau patys isikibe atsistotu? Neramu, kad taip anksti pradejo🤔
Maniškis jau irgi sėdi, ropoja, stotis bando, atrodo tuoj tuoj pavyks 😁 Į mane įsikibęs atsistoja.
justfriend parašė:
Kas maitinate misinuku, ar pastebejote kad nebenori jo pradejus primaitint? Maniske misinio dienos metu nebegeria, vandens irgi nelabai isiulau. Nupirkau siandien v…
Šiaip sultys ir arbatos nerekomenduojama vaikučiams iki metų.. Duokit tik vandenuko geriau.. 🤷🏼♀️
AisteD parašė:
Cukiniją garinu tada po kelių minučių sudedu obuolį arba kriaušę ir slyvas, jeigu duodu bananą, tuomet cukiniją tik su slyvomis, o bananą atskirai šaukšteliu prigre…
Tai tiek ir suvalgo apie 200ml? Čia gan nemažas kiekis.
Kinderiuk4s parašė:
Maniškis jau irgi sėdi, ropoja, stotis bando, atrodo tuoj tuoj pavyks 😁 Į mane įsikibęs atsistoja.
Mus baisiai išbėrė nuo sulčių... 🙄 tai liko tik mamos pienas 👌
SaraRa parašė:
Sveikos!
Neseniai pradejom primaitinima, su darzovienem ir ju pagaminimu viskas ok.
Man cia irgi buvo kosmosas, bet cia kazkuri mama parase, kad perka Mamuko koses. Tai ir as paemiau pakeli pasibandymui. Viskas easy - jos ten jau sumaltos, tad paruosimas paprastas, 5 min pabrinkyti saltam vandeny, 5 min pavirti ir dar 5 min palaikyti uzdengus. Kadangi maniskis labai nevalgus, tai gaminu mazame prikaistuvyje puse porcijos. Sudetis tu kruopu, kiek skaiciau, gera, ekologiskos, pilnagrudes. Bet pas mus kol kas tas koses kol kas suvalgo kriaukle 🤦♀️
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai