JonVytė parašė:
Kaip rengiat leliukus einant į lauką? Ką ant kojyčių maunat? Nesuprantu kaip aprengti vaiką.
Oi, sudėtinga ir man paskutiniu metu su aprengimu, nes vis dar visus miegelius (išskyrus naktinį) kieme miega. Ryte nešu 7-8, tai kokie 13 būna, bet lopšys odinis su apsauga nuo vėjo miega, tai be rankovių bodžiukas plonas, šliaužtinukas, kojinytės, kepurė ir medvilninis su pamušaliuku vokelis, kuris jam didokas, bet gerai, nes rankovės ilgos ir rankas pilnai uždengia ir toks kaip laisvas miegmaišis gaunasi. Plius merliukas prie veiduko, tai juo dar ir kakliuką uždengiu. Paskui, jei šiltesnis oras, tai nededu kepurės, tik kapišoniuką laisvą, prasegu tą vokelį. Bet vėlgi, jei ne miegui kur užuovejoj, o pasivaikščiojimui, tai reiktų kažkokio storesnio, neprapučiamo vėjui drabužiuko.
O svečių ir aš nemėgstu. Ypač jei dar su vaikais... Tokia visai asociali darausi
Tikrai išbalansuoja viską jie su savo apsilankymais. Kelis kartus, kol svečių buvo, išėjau pasivaikščiot, o dabar esu sugalvojus kitam kartui važiuot į mišką - vaikas vis tiek kieme miegot pratęs, o aš ramiai pasėdėsiu, kokią knygą paskaitysiu