Dovile Jo parašė:
Sveikos,gal kuri pradejote ( galvojate apie )primaitinima gabaliukais?
Aš labai gundžiausi, bet baisoka. Palauksiu, kol galės sėdėt pats, tada laikysena bus ne pusiau gulom, o normali, tada duosiu pačiam.
Dovile Jo parašė:
Sveikos,gal kuri pradejote ( galvojate apie )primaitinima gabaliukais?
Aš labai gundžiausi, bet baisoka. Palauksiu, kol galės sėdėt pats, tada laikysena bus ne pusiau gulom, o normali, tada duosiu pačiam.
Nayra parašė:
Šįryt nešdama vežimo ratus iš katilinės ant laiptų nugriuvau ir kažkaip kilo klausimas, jei būdama VPA pvz koją susilaužau ar susergu, tai moka Sodra nedarbingumą? …
Arba mokėtu tik nedarbinguma negali taip buti? Aš net neisivaizduoju kaip butu 🙈🙈 Arba jokio nedarbingumo negautumėte nes esate vaiko auginino atostogose ir tiesiog tapati gautumėt ka gavot 🤷🏽♀️
Leilau parašė:
Arba mokėtu tik nedarbinguma negali taip buti? Aš net neisivaizduoju kaip butu 🙈🙈 Arba jokio nedarbingumo negautumėte nes esate vaiko auginino atostogose ir tiesiog…
Nedarbingumas duodamas, kai žmogus negali eiti į darbą ir būna namie, gydosi. Prie ko čia VPA....gulėjau ligoninėje nei daugiau nei mažiau negavau
Andria parašė:
Nedarbingumas duodamas, kai žmogus negali eiti į darbą ir būna namie, gydosi. Prie ko čia VPA....gulėjau ligoninėje nei daugiau nei mažiau negavau
Aš irgi negavau tai ir sakau turbut nieko ir nebutu ir sulaužius koja
JonVytė parašė:
Ar yra leliukų, kurie gulėdami ar budamo gulsčiomis trina pėdutes vieną į kitą?
Mano lelius taip pat trina kojytes 🙃
saldainiuke parašė:
Sveikos, nupirkom misinuka atpylinejantiems, ten parasyta kad buteliuko ciulptukas turi buti L dydzio, pas mus numeriukas 2 tai kaip cia suprast reik gal 3?
Atpylinėjantiems mišinukas tirštas. Tai reikia žiūrėti kaip traukiasi, gali reikėti didesnės skylutės čiulptuke, tai didesnio numerio, kur skylutė jau didesnė
saldainiuke parašė:
Sveikos, nupirkom misinuka atpylinejantiems, ten parasyta kad buteliuko ciulptukas turi buti L dydzio, pas mus numeriukas 2 tai kaip cia suprast reik gal 3?
Aš tokią info radau: L (nuo 8 mėn.), M (5-8 mėn.), S ( 2-5 mėn.), SS (0-2 mėn.)
Kaip rengiat leliukus einant į lauką? Ką ant kojyčių maunat? Nesuprantu kaip aprengti vaiką.
Vakar vėl buvo svečių, vaikas kaip išprotėjęs vargšiukas. Nemėgstu svečių. Šiandien tėvus yurim lankyt, vėl diena kaip balaganas bus. Nes jau pasidarę ritmą esam, bet jis galioja tik kai namie esam.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai