Mamulia parašė:
Jei nesusimoki uz konsultacija tai jo.. nieko nekomentuoja arba prikomentuos ir israsis saskaita dvigubai didesne.. esu taip nusvilus ki ejau privaciai tik del kito…
4D?
Mamulia parašė:
Jei nesusimoki uz konsultacija tai jo.. nieko nekomentuoja arba prikomentuos ir israsis saskaita dvigubai didesne.. esu taip nusvilus ki ejau privaciai tik del kito…
4D?
Pipir.mete parašė:
4D?
4D gal brangiau, yra kainininkas. Man 3D dare
Dinute parašė:
Mes iš romainių, rašėm į šilainių darželius, bet esam link 100 eilėj, tai spėju reikės toliau pavežioti kol atsiras vieta šilainiuose 😏
I kuriuos darzelius silainiuose rasete? Blemba stresuoju as su tuo darzeliu belekaip dabar pries gimdyma🤦🏼♀️
Erika@ parašė:
I kuriuos darzelius silainiuose rasete? Blemba stresuoju as su tuo darzeliu belekaip dabar pries gimdyma🤦🏼♀️
Maniskiai 5 ir 2 metu lanko Volungele darzeli Silainiuose, pateko nuo 2 metu, bet uzrasiau mazdaug per 1 men nuo gimimo. Antru prioritetu buvom pasirinke Zvanguti, taip pat butume pakliuve nuo 2 metu, bet pasirinkom Volungele. Man nesusidare ispudis, kad butu sunku pakliuti, jei anksti uzrasomas vaikas
Mamulia parašė:
4D gal brangiau, yra kainininkas. Man 3D dare![]()
Nerandu kaimorastyje, kad darytu 4D ten 😬
Pipir.mete parašė:
Nerandu kaimorastyje, kad darytu 4D ten 😬
Tai gal ir nedaro,as nesidomejau istiesu del 4D
man uzteko 3D
Erika@ parašė:
Rašėm į Rasytę ir Vėrinėlį. Užrašė vyras savaitės bėgyje po gimimo 🙃 nelaukėm ilgai
Betelgeize parašė:
Maniskiai 5 ir 2 metu lanko Volungele darzeli Silainiuose, pateko nuo 2 metu, bet uzrasiau mazdaug per 1 men nuo gimimo. Antru prioritetu buvom pasirinke Zvanguti, …
Dinute parašė:
Rašėm į Rasytę ir Vėrinėlį. Užrašė vyras savaitės bėgyje po gimimo 🙃 nelaukėm ilgai
Mes noretum rasyti Verineli ir Ausrine, kaip tik salimais gyvename. Bet butu gerai, kad nuo 2m patektu🥺 Draugu poros va turi vaikucius 2,5-3metu, tai silainiuose nepateko nors rase greit po gimimo (tiesa, Verinelio nerase jie), eina i privacius, nes i darba tai reikia grizti... Uztat ir as panikuoti pradejau per juos, nes prigasdino, kad be sansu patekt neturint pirmumo😄
Erika@ parašė:
Mes noretum rasyti Verineli ir Ausrine, kaip tik salimais gyvename. Bet butu gerai, kad nuo 2m patektu🥺 Draugu poros va turi vaikucius 2,5-3metu, tai silainiuose n…
Gal yra kazkurie darzeliai, kur ypac paklausus, lyg girdejau silainiuose yra toks vienas, kur LT zvaigzdunai leidzia savo vaikus, veza is kitu rajonu 🙈 Tai i tokius gallabai sunku pakliuti, bet ne visuose taip sunku
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai