Greta_aa parašė:
Va atsakymai🤔
Kraujo tyrimas geras, tikrai nepergyvenkite. Svarbiausia skaičiai normos ribose o procentai siek tiek gali varijuoti😊
Greta_aa parašė:
Va atsakymai🤔
Kraujo tyrimas geras, tikrai nepergyvenkite. Svarbiausia skaičiai normos ribose o procentai siek tiek gali varijuoti😊
Greta_aa parašė:
Va atsakymai🤔
Žinok dėl tokio "nukrypimo" tikrai nereikia jaudintis..😄
Pas mane dažnai būna, kad neatitinka keliais skaičiukais, gydytoja nei karto nėra paminėjusi, kad čia kažkas blogai..
Liniki parašė:
Sveikos. Norėjau pasiteirauti ar nieko vaikui negali pakenkti. Nes sugripavau vakar išgėriau viena gripex tablete ir šiandien viena. Blem ne pasiskaičiau prieš vart…
Aš tikrai nemanau, kad pakenkėt kūdikiui išgėrusi kelias tabletės, nes gripex sudėtyje didžiausią dalį užima paracetamolis, o tai vaistas, kurį saugu vartoti nėštumo metu. Manau, kad tiesiog geriau rinkitės paracetamolį, jeigu labai prastai jaučiatės. O šiaip kuo daugiau arbatų, citrinos, ir būkite šiltai, saugokit save ir vaikelį 😊
KarinaBaby parašė:
Aš tai su ligoninės gimdžiau marškiniais. Švarūs, viskas ok. Ir negaila ištepliot. Maksimoj būna visokių nebrangių. Kitos vyro maikes ima![]()
As kai pirma gimdziau kazkuriam prekybcentry nebrangius nusipirkau, su sagutem priekyje. Neistepiau as ju, nesugadinau tai va ir antram dabar bus
LadyLou parašė:
As kai pirma gimdziau kazkuriam prekybcentry nebrangius nusipirkau, su sagutem priekyje. Neistepiau as ju, nesugadinau tai va ir antram dabar bus![]()
O kas per marškiniai pas jus? 🤔 Aš irgi nusipirkčiau jeigu rasčiau kažką už logišką kainą. Mokėt ~30e už daiktą potencialiam sugadinimui ir išmetimui, tai visai nekyla ranka :))
Šilo_uoga parašė:
O kas per marškiniai pas jus? 🤔 Aš irgi nusipirkčiau jeigu rasčiau kažką už logišką kainą. Mokėt ~30e už daiktą potencialiam sugadinimui ir išmetimui, tai visai nek…
Sveikos
aš nusipirkau šiuos https://www.9menesiai.lt/naktiniai-gimdymui-ir-maitinimui-eziukai, dar visai padori kaina ir atrodo fainučiai, nors ir tai gaila buvo tiek mokėt, nes potencialiai bus sugadinti, bet kažkaip niekur nieko tinkančio pigiau neradau 😁 o jei nesusigadins tai bus patogūs maitinimui naktiniai
Šilo_uoga parašė:
O kas per marškiniai pas jus? 🤔 Aš irgi nusipirkčiau jeigu rasčiau kažką už logišką kainą. Mokėt ~30e už daiktą potencialiam sugadinimui ir išmetimui, tai visai nek…
Naktiniu tipo, ilgoki, tokie galima sakyt bobiski 😀 bet man su jais patogu buvo ir tikrai nesukau galvos sugadinsiu ar ne
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai