Vikuzka parašė:
O as vkr pajutau pirmus judesiukus,jutau kazka ankciau bet nelb tikejau dar ir dbr nera tokie daznus dazniausiai gulint vakare, tai vkr guliu ir toks jausmas kaip p…
Oj tie vyrai🙈🙈🙈🙈
Vikuzka parašė:
O as vkr pajutau pirmus judesiukus,jutau kazka ankciau bet nelb tikejau dar ir dbr nera tokie daznus dazniausiai gulint vakare, tai vkr guliu ir toks jausmas kaip p…
Oj tie vyrai🙈🙈🙈🙈
Apelsinass parašė:
Na aš bandysiu kokosų aliejų naudoti, po dušo visada naudoju šiaip įvairius kremus kūnui, nes labai linkusi sausėti oda, o ypatingai kojų. Šiaip manau, kad strijų n…
As irgi turiu siek tiek striju nors niekada nebuvo staigaus svorio priaugimo ir siaip gan sportiska budavau... Tik va turiu atopini dermatita, tad irgi esu ipratusi jau nesiskirti su kremais ir aliejais, o dabar ypac! 😄 Labai tikiuosi, kad kiek imanoma ju isvengsiu, oda pasitaisius smarkiai nestumo metu, gal, kad labai vandeni geriu 🤔😊
Muere parašė:
Merginos as kazkaip bijau... As nieko nejauciu ir mano pilvas lyg sumazejo... Gal del to kad mazai bevalgau, mesos is vis nebera mano dietoje nes nuo jos pykina... …
As irgi judesiu dar nejauciu, bet del to nepergyvenu, nes dar tik 15saw
Man seip kitas echo tik rugsejo pabaigoj, bet bandysiu 16saw echo nueiti dar
Tos, kurios turite migreną, ar tiesiog labai dažnai pasikartojančius galvos skausmus. Kaip jaučiatės nėštumo metu, ar paūmėjo skausmai, ar gal kaip tik geriau? Nes aš iki nėštumo kiekvieną dieną kankindavausi su tais galvos skausmais, be vaistų niekaip, o va dabar, maždaug nuo to laiko, kai pastojau, kažkaip jau nebekankina, per visą laikotarpį galėčiau suskaičiuoti tikriausiai ant vienos rankos pirštų kiek buvę atvejų. Įdomu, kaip kitoms
Apelsinass parašė:
Tos, kurios turite migreną, ar tiesiog labai dažnai pasikartojančius galvos skausmus. Kaip jaučiatės nėštumo metu, ar paūmėjo skausmai, ar gal kaip tik geriau? Nes …
Turiu migrenini akies skausma, tai pasikartoja reciau. Bet buna stilresnis.
Apelsinass parašė:
Tos, kurios turite migreną, ar tiesiog labai dažnai pasikartojančius galvos skausmus. Kaip jaučiatės nėštumo metu, ar paūmėjo skausmai, ar gal kaip tik geriau? Nes …
Man tikrai pagerejo - buvo pora kartu uzeje, bet vienadieniai ir pakenciami skausmai, vaistu nereikejo. Iki tu tikru migreniniu skausmu kai akyse mirguliuoja nuo skausmo toli grazu...bet mugreniniai galvos skausmai atsirado po pirmo nestumo, tai idomu kas su jais bus po antrojo 🧐
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai