savitre parašė:
Nuo gaktikaulio link papu ir ranka ieško dugno
Aj irgi su centimetru, bet velesniu laikotarpiu matuoti pradedavo
savitre parašė:
Nuo gaktikaulio link papu ir ranka ieško dugno
Aj irgi su centimetru, bet velesniu laikotarpiu matuoti pradedavo
Kocia parašė:
As jauciu tik kai ramiai guliu ir nejudu, kartais atrodo kaip isiremtu ,bet tam anksti ,nes dazniausiai ant galo buna tie isiremimai tai manau paketeja gimda biskiu…
man irgi kai ramiai guliu. buna, kad suduria darbo metu pvz, bet per kelias sekundes praeina. Savaime išeina, mintyse ir kalbuosi su vaiku, nors žinau, kad taip neimanoma dar 😅 Manau, musu organizmuose vyksta daug nesuprantamu ir mums nežinomu procesu del to daug kas "atrodo". Juk tokie dideli pokyčiai 🤩
Kocia parašė:
Siandiena sapnavau kad pajutau labai aiskius judesius😁😁😇
Sapnas issipildys greitu laiku😁😁😁
Greta_aa parašė:
Merginos, o jus kai atsisedat staigai, kartais jauciat, kad vat lyg kazkas ne tai kad suskausta, bet kazkoks toks dylgciojimas arba toks silpnas skausmelis buna kur…
Būna beveik visada nuo staigių judesių, ar atsisėdant, ar nuo šono ant šono verčiantis, ar greitai išsitiesiant į ilgį, ar nespėjus susiriesti į kamuoliuką ant šono čiaudint, paskutinis bjauriausias
Greta_aa parašė:
Merginos, o jus kai atsisedat staigai, kartais jauciat, kad vat lyg kazkas ne tai kad suskausta, bet kazkoks toks dylgciojimas arba toks silpnas skausmelis buna kur…
Buna,labai nemalonus jausmas...
Muere parašė:
Merginos as kazkaip bijau... As nieko nejauciu ir mano pilvas lyg sumazejo... Gal del to kad mazai bevalgau, mesos is vis nebera mano dietoje nes nuo jos pykina... …
Aš vakar tą patį galvojau..Pilvas atrodo sumažėjo..Judesių nesulaukiu..Siaubas..🤦♀️
siroma parašė:
Aš vakar tą patį galvojau..Pilvas atrodo sumažėjo..Judesių nesulaukiu..Siaubas..🤦♀️
Aš irgi judesių dar nejaučiu ir pilvas irgi sumažėjęs, nebepučia taip, ir savijauta geresnė. Pas ginekologę 09.22, bet namie su dopleriu paklausau karts nuo karto, tai viskas gerai
tikiu, kad ir jums viskas gerai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai