Vikuzka parašė:
As dar nejauciu nk 🤷🏼♀️
As dar irgi nieko nejauciu
Vikuzka parašė:
As dar nejauciu nk 🤷🏼♀️
As dar irgi nieko nejauciu
Aš truputį pergyvenu, kad pas mane svoris krenta. Žinoma, kai buvo visi pykinimai, vėmimai, tai normalu. Bet dabar jau susinormalizavęs mano valgymas, nebėra tų pykinimų. Ir vis tiek kažkaip vis mažiau man tos svarstyklės keliais šimtais gramų parodo. Gal vis dėl to per mažai valgau, ar kažkas negerai
Peleda3 parašė:
Siaip laviau tueetu jaustis ryte,bet man labiau viskas jaucias i vakaro puse😊
Man popietų ir vakare
Apelsinass parašė:
Aš truputį pergyvenu, kad pas mane svoris krenta. Žinoma, kai buvo visi pykinimai, vėmimai, tai normalu. Bet dabar jau susinormalizavęs mano valgymas, nebėra tų pyk…
Na mazai laiko praejo nusiramink😉palauk dar,neskubek auginti to svorio jis ir taip priaugs😁o jei lb neramu pasikonsultuok su daktare😊
Apelsinass parašė:
Aš truputį pergyvenu, kad pas mane svoris krenta. Žinoma, kai buvo visi pykinimai, vėmimai, tai normalu. Bet dabar jau susinormalizavęs mano valgymas, nebėra tų pyk…
As kai laukiausi sunaus irgi labai vemiau pirmus 3 ar 4 men. Paskui viskas susinormalizavo,svoris po truputi pradejo augti. Per nestuma priaugau 7 kg. Ir man lengviau buvo ir sunu pagimdziau sveika ir viskas laimingai
Apelsinass parašė:
Viskas tvarkoj, reikia kad organizmas atsigautu ir stotusi i vezias, jei pvz dirbat sunkesni darba, tai ir tai dasideti gali
As pvz nevemiau lb daug, maziau kazkiek valgau, tai 12saw kai svere buvo - 1kg, ir jauciu kad db 16saw kai nueisiu nlb busiu priaugus, nes mano ir darbas toks kad nlb yra kd priaugti, bet del to nepergyvenu, dar geriau kad kuo maziau priaugsiu
Apelsinass parašė:
Pas mane panašiai. Vis dar negaliu normaliai valgyt... nevemiu, bet pykina tai ojojoi
Apelsinass parašė:
Jeigu mityba pilnaverte, vartojat vitaminus ir isgeriat daug vandens, tai manau neverta nervuotis
pas mane irgi krito pries kelias dienas, o va jau kokia 3 diena is eiles vis auga
_.Inga._ parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar visom matuojant gimdos dugną cm atitinka nėštumo savaites?
Ta prasme gimdos dugna? Nes kai man echo daro, tai nieko apie gimdos dugna nesako
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai