Laura86S parašė:
Dekretui skaičiuotų 2019.11.01-2020.10.31 pajamas. Įstojus į biržą gautumėt bedarbio išmoką iki išėjimo į dekretą.
Ačiū jums❤️
Laura86S parašė:
Dekretui skaičiuotų 2019.11.01-2020.10.31 pajamas. Įstojus į biržą gautumėt bedarbio išmoką iki išėjimo į dekretą.
Ačiū jums❤️
Jei jums daugiau klausimu kyla del NGA ir VPA bei stazo, cia TD yra grupes konkreciai apie tai, ten tikrai labai aiskiai viska pasako merginos kurios supranta gerai tai
Arba pasiskambinkit sodrai ir jie jums paaiskins ir patars.
Bet jei anksciau dekreto iseinat is darbo tai manau vertetu istoti i darbo birza vien del draudimo
pavasara parašė:
Geras, man poryt echo, bet aš jau du kartus esu sapnavus, kad mergaitėtai tikrai įdomu, kas ten spurda
![]()
Ir mano sapnai buvo pranašingi
gydytoja labai uztikrintai pasakė, kad mergaitė
Greta_aa parašė:
Zinokit as pastoviai sapnavau mergyte, rozinius vezimus, tortus😁 o pas mane akivaizdziai berniukas😍
O aš du kartus mergaitę sapnavau
ir pasakė, kad mergaitė tikrai
Greta_aa parašė:
Zinokit as pastoviai sapnavau mergyte, rozinius vezimus, tortus😁 o pas mane akivaizdziai berniukas😍
Ir as taip girdejau
pavasara parašė:
O aš du kartus mergaitę sapnavauir pasakė, kad mergaitė tikrai
![]()
Tai jus tada galios daugiau turite😁 ir ispranasaujate sau viska, ne visi tokius gebejimus turi😁
KarinaBaby parašė:
Ir as taip girdejau![]()
As esu uzmacius, kad jus esate forume Antakalnio gimdymo namuose, tai norejau pasiklausti ar svarstote ten gimdyti ir pas ka?🤗
pavasara parašė:
O aš du kartus mergaitę sapnavauir pasakė, kad mergaitė tikrai
![]()
yra žmoniu kurių sapnai pildosi 🙈 dar kiek žinau priklauso kada sapnuoji, kad žinot ar pildysis ar ne 🙈
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai