Renne parašė:
Sveikos, aš skubu pasidžiaugt , mūsų mergaitė gimė balandžio 13 d. 40 sav +4 d. Skatino , leido epidūrą, deja, po 6 val. nuspręsta operuot..Beje, aš ta, kuri neseni…
Sveikinimai!!!! ❤️❤️❤️
Daug pienuko! 🥰
Renne parašė:
Sveikos, aš skubu pasidžiaugt , mūsų mergaitė gimė balandžio 13 d. 40 sav +4 d. Skatino , leido epidūrą, deja, po 6 val. nuspręsta operuot..Beje, aš ta, kuri neseni…
Sveikinimai!!!! ❤️❤️❤️
Daug pienuko! 🥰
Renne parašė:
Džiugios žinios, sveikinu! 🌞
Semi_pro parašė:
Aš taip pat noriu pasidžiaugti!
Panelė punktualioji pasibeldė termino dieną😀
Na tai su tuo sklandžiu susitikimu! ☺️☺️
kristute1 parašė:
Prisiduodam ir mes, vakar vakare sulaukėm savo mažylėsgimdymas sužadintas 39+5 sav. 3750 g, 53 cm
viskas puikiai, pirma naktis labai lengva: miega ir žindo, …
Sveikinimai! Ar tokia rami ir liko?
Evalent parašė:
Mes jau su dukryte, galim irgi pasidžiaugti!![]()
Po tos nemalonios procedūros, kitą vakarą prasidėjo reguliaresni sąrėmiai, nubėgo …
Sveikinimai! ;)
Laukinė-Vyšnia parašė:
Labukaspapasakosiu: man naktį, balandžio 5ąją, prasidėjo skausmai. Maudžiantys, ne reguliarūs. Taip nuo 23 iki 2:30. Aprimo. Išmiegojau ramiai iki ryto. Nuvaria…
Sveikinimai! ;)
Renne parašė:
Sveikos, man paruošiamieji labai stiprūs, nuvykus sakė , kad kaklelis tik 1cm, neįsivaizduoju, kas bus kai prasidės tikri🌿😰2 kartus vykom ir abu kartus paleido...…
Kiekviena mes individualiai ištveriame tą skausmą. Gal Jūs tiesiog jautresnė skausmui
Acmeja parašė:
Sveikos mamulės! Ateinu prisiduot 😁
2022-04-12, 00:59 į pasaulį evakuacijos būdu (skatino nuleisdami vandenis, paskui …
Sveikinimai!
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai