2022.04.11 18:40 (prieš 3 m.)
Sveikos. Merginos, visa diena kaip nesava.. vakar buvau priimamajam. žodžiu kažkaip man vakar pasirode, kad gal prateka vanduo, pabandžiau pastebet, bet nusprendžiau važiuot pasitikrint kai nusivalius pamačiau laša kraujo. Nu patikrino, su vandeniu viskas ok, tipo nuo išskyru nes jau pabaiga ir ju daug.. kaklelio ilgis 2 cm, prasiveres 1 cm, kaip man paaiskino, tai tipo gali visaip but, galiu dar ir kokia savaite pravaiksčiot. Nu okey. Šiandien, atsikeliau, pavalgiau, sugalvojau kept bandeles. Nu ir žodžiu idejau kept, kaip man pradejo maust pilva, po to nugara apačia.. ir taip non stop. Nu pagulejau, tas pats.. galvoju jei jau bus lemta tai reikia nors i dusa nueit, o tuo paciu galvojau gal biski praeis. Nusimaudžiau, susitvarkiau, atsiguliau tas pats. Tada dar supykino, tai vemiau viena karta. Po kokios val lyg ir aprimo. Po to vel buvo uzeje. Dabar guliu tai nugara maudžia. Ir nesuprantu ar nuo gulejomo ar čia procesai vyksta kažkokie jau 🤦♀️ Man 37 sav.ir 6 d. Be to, tiek vakar, tiek siandien po truputi pasitustinau, nors siaip labai sunku su tustinimusi man.. kaip manot ar čia jau procesai ir greitu metu tiketis?