Renne parašė:
Sveikos, aš skubu pasidžiaugt , mūsų mergaitė gimė balandžio 13 d. 40 sav +4 d. Skatino , leido epidūrą, deja, po 6 val. nuspręsta operuot..Beje, aš ta, kuri neseni…
Sveikinimai! Svarbu abiems viskas gerai! ;)
Renne parašė:
Sveikos, aš skubu pasidžiaugt , mūsų mergaitė gimė balandžio 13 d. 40 sav +4 d. Skatino , leido epidūrą, deja, po 6 val. nuspręsta operuot..Beje, aš ta, kuri neseni…
Semi_pro parašė:
Aš taip pat noriu pasidžiaugti!
Panelė punktualioji pasibeldė termino dieną😀
Sveikinimai! O Jums kuo lengvesnio augimo! ;)
Rigi parašė:
Ačiū😍🙏
Sveikos ..Gal žinot per kiek laiko sulašina antibiotikus esant streptococui? Šianakt buvo gal 10 paruošiamųjų ...tai šiaip žinau ,kad vykti kai kas 5 min sąrėmis, bet jei reikia antibus sulašint? Gal kuriai minėjo gydytoja ar iš patirties? Nes pas saviškę tik kitą savaitę eisiu...
Gerda9 parašė:
Sveikos ..Gal žinot per kiek laiko sulašina antibiotikus esant streptococui? Šianakt buvo gal 10 paruošiamųjų ...tai šiaip žinau ,kad vykti kai kas 5 min sąrėmis, b…
Pirma kart vaziavau nubegus vandenima. Antra kart vaziavau su reguliariais saremiais kas 8min. Pirmu kartu suleido visas 4 dozes kas 4val. Antru kartu 3 dozes kas 4val.
Gerda9 parašė:
Sveikos ..Gal žinot per kiek laiko sulašina antibiotikus esant streptococui? Šianakt buvo gal 10 paruošiamųjų ...tai šiaip žinau ,kad vykti kai kas 5 min sąrėmis, b…
As siandiena irgi gavau teigiama. Kiek skaitau, tai lyg 4val lasina. Gine tik paskambino pranese ir viso gero. Vizitu jokiu daugiau, info jokios.
Man idomu ar liepia gulet lovoje kol laseline vus ir neleis per saremius bent ant kamuolio pasokinet?
Coliukeobuoliuke parašė:
Ir aš gavau teigiama plius šlapimo taku uždegimas.. :/ kaip susinervinau..
Jo jo, man net paruosiamieji suaktyvejo is nervu. Gryzo vyras is darbo, nuramino biskuti
Pumpum parašė:
Pirma kart vaziavau nubegus vandenima. Antra kart vaziavau su reguliariais saremiais kas 8min. Pirmu kartu suleido visas 4 dozes kas 4val. Antru kartu 3 dozes kas 4…
Ačiū už atsakymą...nes man tik pranešė paskambinus ginė,kad teigiamas ats ir, kad nuvykus informuot personalą...bet daugiau nieko nepasakė
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto