O aš pasidalinsiu istorija kuri nutiko vakar. Buvo ašarų pakalnės.
Birželio 15 ėjau pas gine, galvoju profilaktiškai pasitikrint pries pradedant bandyt pastot. Padare onkocitoligini. Sakė paskambint po keliu savaičių, bet buvau labai užsiėmusi ir pamiršau, kažkada buvo minėjusi gine, kad jei nepaskambini, bet yra kazkas tai jos pačios paskambina.
Tai va niekas man neskambino tai ir supratau kad viskas gerai.
Pirmadieni paskambinau į poliklinika, užsiregistravau pirmam echo, Vakar žiūriu skambina ginekologe. Niekada nėra skambinus. Galvoju gal gavo info kad laukiuos, patars dėl vitaminų.
O ji man sako:
Skambinu dėl jūsų onkocitologinio. Yra pakitimu, reiketu atvykt išsitirti...
Ausyse pradėjo spengti. Ašaros akyse. Sakau kaip suprast pakitimu?
Sako nepergyvenkite, gali būt kad čia nieko baisaus, bet pasitikrint reikia..
Sakau man nėštumo testai rodo kad laukiuosi, aš pas jus esu užsiregistravusi už poros savaičių..
Sako tai nieko baisaus. Pastebėsime. Viso gero.
Ir padėjo ragelį.
Aš sėdžiu, verkiu. Kokie dar Bl pakitimai?!?! Kaip tai paveiks nėštumą? Nu krc visooookios mintys į galva. Bet labiausiai tai ta, jog as neiskesiu dar dviejų savaičių iki susitikimo. Man reikia DABAR! Tai skambinu as jai vėl. Ir beskambindama atsiminiau, jog isejus iš ginekologės po poros dienų prasidėjo šlapimo pūsles uždegimas kuris perėjo į inkstu uzdegima. Pamenu kai buvau pagalvojus Blem tipo gine apžiūros metu nematė? Negalėjo pranešt? Tiek prasikankinau.. prieš atostogas net biuleteni teko imt.
Tai va, pakelia ragelį sakau o galima anksciau pas jus atvykt?
Sako o kas atsitiko?
Sakau labai išsigandau, as laukiuosi, jei kazkas negerai?
Ji man sako, nieko baisaus, gali rodyt ir tiesiog paprasta uzdegima... ir as jai papasakojau jog po poros dienų buvo prasidėjęs šlapimo pūsles uždegimas, vėliau jis perėjo inkstus..
O ji man sako- tai va... šiuos pakitimus tyrimas ir parodė...
Aš pasijutau kaip naujai gimus... nuo širdies nusirito nežmoniško svorio akmuo.. laimingesne buvau nei kadanors gyvenime..
sakau gal keliom minutėm pakeltas adrenalinas į nauda kraujotakai 😅😅🤷🏼♀️
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai