justinaj25 parašė:
Man irgi šiek tiek tepliojo, priežasties nežinau, ryt eisiu pas gydytoją, bet šiaip reiktų pasitikrinti progesteroną, gali būti dėl jo trūkumo, na, o tiksliausiai, …
Na informuokit, ką rytoj pasakys
justinaj25 parašė:
Man irgi šiek tiek tepliojo, priežasties nežinau, ryt eisiu pas gydytoją, bet šiaip reiktų pasitikrinti progesteroną, gali būti dėl jo trūkumo, na, o tiksliausiai, …
Na informuokit, ką rytoj pasakys
JJust parašė:
Reikia jusu pagalbo-konsultacijosryt keliauju pas seimos gydytoja tyrimu darytis. Gal galit pasakyt kokie butiniausi ir kad nepraleisciau? Galvoju kad slapima, …
Rekomenduoju del tyrimu konsultuotis su gydytoju, nes tik jis detaliai zino jusu ligos istorija ir letines ligas
Standartiniu tyrimu susnis jums bus paskirta iki 12os savaites, pagal Nesciuju sekimo protokola
i ten ir bendras ir slapimas ir dar kruva kitu ieina
is gelezies nera naudos, feritinas tiksliau rodo atsargas, TTH jei nesidaret jo per einamuosius metus gal ir verta, o jei buvo darytas ir buvo norma, tikrai nera reikalo kartot, zodziu, nebijokit pasitart su savo gydytoja
Sveikos. Va turiu tokį keista klausimą.. ar galima nėščiosioms gert nealkoholinį alų? 😅 Yra toks lite su arbūzais. Nu blemba kaip buvau ant jo pasinešus. Ten alko 0.00% ir sėdžiu darbe alpstu kaip jo noriu. Bet ten kad ir kaip bebutu yra tu visu mielių miežių. Tai va, įdomi jūsų nuomone??
P. S. Jei sakysit ir kefyre yra laipsniu, tai atsakykit tipo ir kefyro nėščiosioms negalima?? 😂
NEpilkaPelyte parašė:
Sveikos. Va turiu tokį keista klausimą.. ar galima nėščiosioms gert nealkoholinį alų? 😅 Yra toks lite su arbūzais. Nu blemba kaip buvau ant jo pasinešus. Ten alko 0…
Skaičiau, jog nerekomenduojama dėl esančių fermentų..
Sveikos. Aš taip pat noriu prisijungti prie jūsų grupės. Mums šešta savaitė ir planuojamas gimdymas 04.04.2022. Kol kas ginekologas paėmė tik šlapimo mėginį. Kitą trečiadienį turėsiu jau antrą suaitikimą pqklauayti širdutę, tai reikės paklausti apie jūsų visų minėtus kraujo tyrimus ir tas Hcg ir progesterono vertes.
Jei tik kraujuojat, reiktu tartis su gine iskart.. Dauguma giniu juk duoda savo kontaktini telefona, kad esant kokiom problemom galetumet pasiskambinti🤔
Man su pirmu nestumu kai siek tiek pakraujavo - gine ta pacia diena pasikviete echo, siule guldyt net, nors nieko blogo nesimate 🤷🏻♀️ Ne juokai cia kaip suprantu...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai