JJust parašė:
Kaip jus suprantu! As negaliu darbe isbuti, nes kolegu kvepalai, tai viska kelia 😂😂😂 net kava smirda :)))
O dar tik pradžia kai pagalvoju 🙄 pirmajam neštume nebuvo tokių simptomų tai dabar turbūt atsigriebti teks 😀😀😀😀
JJust parašė:
Kaip jus suprantu! As negaliu darbe isbuti, nes kolegu kvepalai, tai viska kelia 😂😂😂 net kava smirda :)))
O dar tik pradžia kai pagalvoju 🙄 pirmajam neštume nebuvo tokių simptomų tai dabar turbūt atsigriebti teks 😀😀😀😀
mom.to.be parašė:
Man, turiu hematoma mazyte😥 Bet sakyciau, kad net ne teplioja o kraujuoja... Bet tik einant i wc. Iskapsi 3-4 lasiukai... jau 4 diena siandien. Kasdien meldziuosi, …
Mano sesei taip bubo tepliojo poto keaujukas kaip susioja,nenoriu fasdint bet geriau pasidarykit tirimus ir gal tikrai progesterono per mazai.
Sekmes jums
Slapukėė parašė:
Sveikos visos, manau jungiuosi prie jūsų visų. Kad ir su didele baime bet begalo tikiuosi kad šį sykį viskas bus gerai ❤️.
Sveikinimai !
Just06 parašė:
O niekam nėra kartumo burnoj? man jau koks trečias vakaras..
Realiai iš vis neturiu tik keli simptomai, pilvo apačios skausmas, ir sloga nosies uzgultumas kažkoks 🙈
Kai paskaitau kad kitas dar pykina, bloga nuo visko, tai net pagalvoju ar tikrai aš laukiuosi 😂😂🤰
JJust parašė:
Rimtai? 🙉 Mane kol kas tik į wc varo dažniau.. Ir pamaudzia pilvo apačią. Na ir krūtinė baisiai jautri, padidėjus 😁
Visiškai priešingai nei pirmo nėštumo metu😊 Tuomet 2 mėn vargau su pykinimu ir šleikštuliu😬
Gabreliuke parašė:
Sveikutes, jungiuosi prie jūsų laukiuosi 4 vaikelio turėtų būti balandžio 10 😉. Man 38 ar reiktų sunerimti dėl amžiaus kad pastojau tokiu metu? 🙈 Vaikelis planuotas…
Man 37,kiek žinau genetinius vaisiaus tyrimus reiks darytis, bet kiek vėliau,normali ginė pati turi pasiūlyti,pas mus Vokietijoj privaloma
Silvike1 parašė:
Mane ir pykina ir šiandien mėšlungis sutraukė labai,į wc tikrai nesakyčiau taip su dukra pirmas savaites...kvapai irgi suaštrėjo
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai