SigitaB92 parašė:
Visad lengviausia nurašyti 🙈
Manes irgi netyre iškart, tris dienas ligoninei gulejau paskutine diena nieko nera…
Na eisiu ketvirtadieni privaciai gal ka ras,nes priemime jau vos ne sako ko cia vel atvaziavai
SigitaB92 parašė:
Visad lengviausia nurašyti 🙈
Manes irgi netyre iškart, tris dienas ligoninei gulejau paskutine diena nieko nera…
Na eisiu ketvirtadieni privaciai gal ka ras,nes priemime jau vos ne sako ko cia vel atvaziavai
cyple parašė:
Nu bet priemime galetu viska istirt o ne nestumui nurasyt
Nu man kojų tinimą irgi nurašė nėštumui. O pasirodo man kraujas buvo pradėję tirštėti. Galiausiai po gimdymo koja pamėlynavo, jau buvo trombai pradėję formuotis. Ekstra padarė tyrimus, gavau gydymą, o kitą dieną kaip naujai gimus jaučiausi. Viskas baigėsi laimingai, bet streso buvo belekiek.
vili parašė:
Nu man kojų tinimą irgi nurašė nėštumui. O pasirodo man kraujas buvo pradėję tirštėti. Galiausiai po gimdymo koja pamėlynavo, jau buvo trombai pradėję formuotis. Ek…
Nu siaubas
Dar turiu klausimą, atsiprašau jei kartosis.
Pirmą vaiką gimdžiau ne LT,priscos tyrimo ten nedarė. Dabartinė ginekologė Lietuvoje be paaiškinimo siūlo darytis prisca būtent gimdymo namuose. Kiek skaičiau, čia nėra būtina? Nes pirmąjį vaiką 12 savaitę tyrė ultragarsu dėl dauno sindromo ir kt.
cyple parašė:
Taip yra su tom ligoninem, turi reikalaut savo o tai net nežiūri 🙈
Pamo parašė:
Sveikos prisijungiu ir aš prie jūsų.Rytoj pas genetikus labai neramu,nes jau metai 41 netikėtai viskas prieš 5metus praėjau viska kad pastačiau deja sake tik dirbti…
Sveika prisijungus, džiugu ,didžiausi sveikinimai ,belaukent stebuklėlio😘
monsu parašė:
Nesutinku as su jumis. Pacios gines liepia kelios dienos pries tyrima neprivalgyt bulviu, miltiniu patiekalu, saldumynu ir visokiu gerimu. Ir manau tai yra logiska,…
Ta prame ,kad valgyt reikia tuo metu tai ka jus valgote...cia kaip pavyzdys jai tuo metu valgot is vien bulves ar maronus ,bet butent del tyrimu ju atsisakysit ,o po tyrimu vel jas valgysit va tas ir nera gerai...tai ir sakau geriau ir rodyti ka valgot ir neapgaudinet saves...aisku ginė nori geru tyrimu jai paciai maziau vargo su popierizmu ir maziau kontrolės jums
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai