SaruneSa parašė:
Mes irgi vezima jau nusipirkome 🙂 Kol kas labiausiai patinka lopsys 😁
Kokia firma?
SaruneSa parašė:
Kokia firma?
Liepa1234 parašė:
Kokia firma?![]()
Cybex
Eleonora Bonė parašė:
Labai gražus! Koks brandas? Neatpažįstu. Atrodo tvirtas, rimti ratai, patogi daiktadėžė. Aš irgi tokio noriu!![]()
Čia verdi Futuro pirkom 3 in 1. Ne nauja pirkom, bet kaip naujas, praeitai mamytei pasiteisino, tikiuos ir man pirmakartei pasiteisins. Į automobilį pirksim tik kita kėdutę tikriausiai 😀👌 Ratai tai žinokit geruliai, net nesitikejau, lb minkštas😊
As kaip visad paveluotai, nes velai perskaitau bet 19+6 buvo 340 g :)) O siandien einu dar pas Beniusiene. Nors 20 sav ginekologe patvirtino, kad viskas labai gerai, bet pas Beniusiene man patiko, o ir nuomones megstu palyginti 😁
Tarpkitko kai buvau 13 sav skane, buvau po covid, tai gine minejo, kad biskuti mazesnis nei palei menesines. Taip pat kad smegenu pusrutuliai siek tiek skiriasi, bet tai po bet kokio persirgimo virusu jau 15 metu stebi ir paskui viskas susitvarko ir buna gerai. Siaip jei buna gerai realiai galetu net nemineti 😅 nes pvz Beniusiene to net nesake. Na bet 20 sav buvo pasivijes svori ir smegeneles jau buvo dailios 🤗
Tai as tikrai nepergyvenu, bet kartais gines pacios galetu maziau stesuot ir nesciosioms per daug informacijos sakyt 😅
Lėlytė2 parašė:
Čia verdi Futuro pirkom 3 in 1. Ne nauja pirkom, bet kaip naujas, praeitai mamytei pasiteisino, tikiuos ir man pirmakartei pasiteisins. Į automobilį pirksim tik kit…
O kodel automobilio kėdute netinka Jums?
fainas modeliukas.
SaruneSa parašė:
Pas mane toks pats, tik pilkas lopšys. Sveikinu su puikiu pirkiniu
Georginna parašė:
Pas mane toks pats, tik pilkas lopšys. Sveikinu su puikiu pirkiniu![]()
O siaųo sitię verdi futuro skaitosi gera firma? Apsvieskite mane. Man labai minejo, kad svarbiausia ratai. Turi buti didesni.
Liepa1234 parašė:
O siaųo sitię verdi futuro skaitosi gera firma? Apsvieskite mane. Man labai minejo, kad svarbiausia ratai. Turi buti didesni.
turbūt čia ne man buvo skirta, nes pas mane cybex, kaip narė įkėlė
Liepa1234 parašė:
O kodel automobilio kėdute netinka Jums?fainas modeliukas.
Nes ji nemanau kad yra saugi kelionėms, dažniausiai taip būna su 3 in 1. Į miestą ar parde jo, bet kelionėms noreciau cybex su isofix baze. Kad mano kūdikis butu saugus. O ir kazi ar isofix baze tinka prie betkokios kėdutes. Tai teks pirkt atskirai vistiek 😐
Liepa1234 parašė:
Na nežinau vieniems gera firma gali būti kitiems ne. Siaip gera. Mes rinkomės tarp verdi, noordi arba tutis. Bet verdi futuro būtent atitiko visus lūkesčius, įskaitant ir didelius ratus. Be to jie geliniai. Na nežinau. Man patiko😁👌
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai