YellowGirl parašė:
Taip normalu. Raudonumas praeis, o guziukas viduje mum mėnesį buvo.
Ačiū🙂
YellowGirl parašė:
Taip normalu. Raudonumas praeis, o guziukas viduje mum mėnesį buvo.
Ačiū🙂
Sveikos mamytes,
Mazius nekakoja jau 3 savaites, gal kuri esat susidurusi? Is vaiko elgesio visiskai nesimato,kad jam butu kazkas negerai. Linksmas,laimingas,juda, svorio priaugam, valgo taip pat puikiai. Sauskelnes sysiuko visad pilnos, ora irgi isleidzia, bet kaip kakiaus nera taip nera. Maitinu pati tik mp. Mano maisto racione pasikeite tik tas,kad pradejau maziau mesos valgyti (ne 5 kartus i savaite,o 2 ar 3). Gydytoja tik guzcioja peciais 🙄 kiek paklauso pilvuko garsu,kiek paspaudineja pilveli,sako viskas gerai. Israse laktozes,bet ji irgi jokio poveikio nepadare. Nezinau ka ir galvoti 🙄
mjonik parašė:
Sveikos mamytes,
Mazius nekakoja jau 3 savaites, gal kuri esat susidurusi? Is vaiko elgesio visiska…
3 savaitės ilgokas laiko tarpas. Manoji buvo 7 dienas nesitustinus. Kiek žinau norma yra 10 dienų, bet jei vaikas guvus, gerai jaučiasi manau jis tiesiog puikiai suvirškina jūsų pienuka. Mane gydytoja ramino, jog tiesiog toks vaiko organizmas.
O sužadinti tuštinimosi nebandet su termometru, žvakutr ar dar kaip?
Dolen parašė:
3 savaitės ilgokas laiko tarpas. Manoji buvo 7 dienas nesitustinus. Kiek žinau norma yra 10 dienų, bet jei vaikas guvus, gerai jaučiasi manau jis tiesiog puikiai su…
Aciu uz zinute. Paskatinti bandziau vandeniu (siek tiek su sauksteliu daviau, alyvuogiu aliejaus pora lasiuku (gydytojos nurodymai), valgiau slyvu,slyvu tyreles,geriau kefyro. Man suveikia puikiai,o mazajam nieko.
mjonik parašė:
Aciu uz zinute. Paskatinti bandziau vandeniu (siek tiek su sauksteliu daviau, alyvuogiu aliejaus pora lasiuku (gydytojos nurodymai), valgiau slyvu,slyvu tyreles,ger…
mjonik parašė:
Sveikos mamytes,
Mazius nekakoja jau 3 savaites, gal kuri esat susidurusi? Is vaiko elgesio visiska…
Šilo vandens klizmute. Jei nebus ten nieko tai tiesiog ta vandenėlį iškakos, o jei bus kažkas tai gal susijudins. Mum padeda. Jau kai bezdukai nekažką kvapelį turi, viskas aišku būna, kad užsilaikė.
YellowGirl parašė:
Šilo vandens klizmute. Jei nebus ten nieko tai tiesiog ta vandenėlį iškakos, o jei bus kažkas tai gal susijudins. Mum padeda. Jau kai bezdukai nekažką kvapelį turi,…
O kaip darot tą šilto vandens klizmutę?
Twinkle parašė:
Aš kai matau, jog negerai yra tai su tokiu nuleidžiu dujas ir išsikakoja kartu gerai tada

Twinkle parašė:
Su ta kriaušyte.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai