EglėR parašė:
Aš irgi manau, kad į spalį pakliūsiu![]()
Kiek cia to rugsejo beliko
as irgi tikrai i spali pakliusiu. Dukra termino diena gime, tai ir sikart manau gimdysiu termino diena arba veliau.
EglėR parašė:
Aš irgi manau, kad į spalį pakliūsiu![]()
Kiek cia to rugsejo beliko
as irgi tikrai i spali pakliusiu. Dukra termino diena gime, tai ir sikart manau gimdysiu termino diena arba veliau.
EglėR parašė:
Įtariu, kad mažai![]()
Gerai būtų 😁
Eglelita parašė:
Sveikos siryt sulaukem dukrytes🐣💝 (10.14 terminas).
💝 3690g.53 cm. Gimdymas nuo primimajojo iki uzgimimo,- per pusantros valandos. Pri…
Wow kaip greit!!!
aurorum parašė:
Sveikos, gal žinote, ar streptokoko tyrimo atsakymą įkelia kur nors į sistemą (pvz. E-sveikata)? Turėjau vakar gauti sms su rezultatu, nieko neatsiuntė, gydytojos t…
Bent jau man tai niekur nebuvo ikelta, ir pati ginekologe nezinojo atsakymo, sake pasiimti ten kur pridaviau tyrima, o kur pridaviau tyrima sake irgi kad atsius i el.pasta bet taip ir negavau tiesiog nuejau i vieta ir pasiemiau
Irete parašė:
Kiek cia to rugsejo belikoas irgi tikrai i spali pakliusiu. Dukra termino diena gime, tai ir sikart manau gimdysiu termino diena arba veliau.
Aš vakar pas ginekologę buvau, tai dėl per didelio vandenų kiekio, vėliau termino neleido nešioti, o terminas spalio 7d, tai sakė jei 6dieną niekas neprasidės, 7 važiuoti skatinimui, tai man irgi išeina termino dieną
aišku, jei ankščiau neprasidės
jau vakar sapnavau, kad vandenys nubėga
prasideda paranoja
@arune parašė:
Nuosirdziausi sveikinimai❤️🌺, visos cia gana ankstyvos, idomu kiek gi tu spalinuku liks🤭🥰
Na, aš dar spalio laukiu
bet irgi kilo klausimas, kiek gi čia beliks spalį gimdančių
Lelipap22 parašė:
As gal ne i tema, bet galit pasidalint kokius rubelius dejot leliukam i ligonine? as isidejau visus komplektus bodziukai trumpom rankovem ir sliaustinukai ,kokinyte…
Aš ir tokių ir tokių įsidėjau, nes neaišku kaip ligoninėj situacija su šildymu
Saldapicki parašė:
Gimėm pagaliau ir mes🥳🤗
Terminas 28d
Sveikinu💐🤗❤️🤱🎈🎈🎈
aurorum parašė:
Sveikos, gal žinote, ar streptokoko tyrimo atsakymą įkelia kur nors į sistemą (pvz. E-sveikata)? Turėjau vakar gauti sms su rezultatu, nieko neatsiuntė, gydytojos t…
Man sake atsius atsakyma el.pastu ir taip pat ji galesiu rast e-pacientas.lt
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai