viktorijab620 parašė:
Bet "žada" nuo pirmadienio pajunkti, bet kaži kiek šildys.. net nemalonu eit į į duša kai taip šalta🤯 ir vaikiuka skubom vos ne perenkt, kad nesušaltu..
…
Mano vyra ir vaika prieš vedant mane o gimdykla issiunte namo😁
viktorijab620 parašė:
Bet "žada" nuo pirmadienio pajunkti, bet kaži kiek šildys.. net nemalonu eit į į duša kai taip šalta🤯 ir vaikiuka skubom vos ne perenkt, kad nesušaltu..
…
Mano vyra ir vaika prieš vedant mane o gimdykla issiunte namo😁
viktorijab620 parašė:
…
Supratau. Tikrai naudinga info, nes kaip tyčia visko sau plono isidejau tiek chalatą ir taip įsivaizdavau nu kad tikrai bus ne šalta, dar jei aš po cp tai aš išvis pirma para busiu ne kokiam stovi.. šaltis purtis
Mes irgi isvydome si pasauli 😍
Spalio 7d. gime Azuolas 3,160g. 50cm, sakem dar giliukas, bet sveikas ir stiprus. 😁
Terminas buvo spalio 12d., bet po kaklelio patikrinimo issauke anksciau. 🤷♀️ Visa diena buvau kupina jegu, laiminga ir 23h pajutau saremius kaip per menesinias, neskubejau sulaukiau 3h nakties tada pajudejom i ligonine. Atvykus niekas netikejo, kad gimdau, nes nuotaikyte buvo max, bet patikrinus kakleli buvo 4cm atsiverimas, tai perkele ingimdykla. 7h. ryte nuleido vandenis prasivere dar 2 cm tada skausmas buvo kur kas didesnis, pasiule epidiura, nes pirmas vaikutis sake ilgiau viskas truks. Kai pastate epidiura va tada man prasidejo linksmybes, organizmas keistai suregavo tai prasidejo drebulys stiprus, krito spaudimas, gulejau kaip salotas lapas, vaiko tonai pradejo silpneti, mane pradejo vartyti visaip, laselines statyti. Stabilizavo bukle, bet drebejau dar kokias 3 val. Kol apsivemiau, tada atleido drebuli, vel prasidejo skausmai, buvo tik 7cm suleido dar epidiuros nepilna doze ir patekau i roju viskas atsipalaidavo, pradejo vertis kaklelis. Po dvieju val. jau stumiau mazyli, susikaupus ka man sako ir negailedama saves, nors atrode tai nepakeliama istumiau greit per 4 kartus. Islindo kartu su rankyte prie galvos, tai suplysau nemazai, bet niekas nerupejo, nes tokio palengvejimo ir dziaugsmo nesu patyrus 😍 linkiu visoms lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu. ❤️
Na va ir mano ponaitis pagaliau su manimi, 2:19 isvydo pasauli💙🥰3735gr ir 51cm. Prisipazinsiu nebuvo lengva, visus Dievus ir sventuosius kvieciau, bet viska iskentejau be jokiu nuskausminamuju, gavau kazkokiu duju bet ir tos ne kazka padejo.
Prasidejo saremiai namuose kas kokias 8min ir tesesi apie minute, prakentejus apie valanda atvaziavau i gimdymo namus su 7cm, net pati negalvojau kad viskas taip greit, po siek tiek daugiau nei valanda mazylis atkeliavo i pasauli🎉
Mokacino parašė:
Spalio 7d. gime Azuolas 3,160g. 50cm, sakem dar giliukas, bet sveikas ir stiprus. …
Sveikinimai🥰 Labai graziai aprasere gimdyma, tikrai neisgasdinsite pirmakarciu🥰 sveikateles jums ir greito gijimo🤞Stiprekite ir keliaukite namo🌹
@arune parašė:
Na va ir mano ponaitis pagaliau su manimi, 2:19 isvydo pasauli💙🥰3735gr ir 51cm. Prisipazinsiu nebuvo lengva, visus Dievus ir sventuosius kvieciau, bet viska iskente…
Sveikinimai🥰🌹 Tikrai fainai su 7cm nuvaziuoti, ir as lb vikiuisu, kad si kart kaklelus man versis DAUG greiciau, nei su pirmagime🤞 O jus stiprekite ir greiciau i siltus namucius visi🌹
Mokacino parašė:
Spalio 7d. gime Azuolas 3,160g. 50cm, sakem dar giliukas, bet sveikas ir stiprus. …
Sveikinimai didžiausi! Linkiu daug sveikatos, saldaus miegelionir mamytės pienelio 🎈🧸Ačiū, kad pasidalinote mažylio atėjimo istorija.
@arune parašė:
Na va ir mano ponaitis pagaliau su manimi, 2:19 isvydo pasauli💙🥰3735gr ir 51cm. Prisipazinsiu nebuvo lengva, visus Dievus ir sventuosius kvieciau, bet viska iskente…
Sveikinimai jūsu šeimai sulaukus savo stebuklėlio! Būkite sveiki 🎈🧸
Sveikinimai mamytems ir ju mazyliams! ❤️ Kaip dziugu, kad jau galite supuoti savo mazylius 🥰
O man toks stresiukas is ryto - atsikelus nuejau i wc ir pasisluoscius pamaciau, kad isskyros tokios ne baltos, ne gelsvos, bet rusvos ar net rausvos. Net kojas pakirto ir pilva eme sukti 🙈 vaziuot i priemima pasitikrinti, ar cia normalu? Siandien pagal paskutines mm lygiai 38 savaites, pagal echo 37+5
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai