DovBa parašė:
Spalio 14d. 1:33 val. gimė mūsų užsispyrėlė.
4044 g., 56 cm. 😻
Ohoho! Kokia stipruolė gimė. Pati pagimdėt? 🥰🎈 Išrinksit, tiek daug pasirinkimo, kad tikrai sunku.
DovBa parašė:
4044 g., 56 cm. 😻
Ohoho! Kokia stipruolė gimė. Pati pagimdėt? 🥰🎈 Išrinksit, tiek daug pasirinkimo, kad tikrai sunku.
DovBa parašė:
4044 g., 56 cm. 😻
Sveikinimai! 💖 o mazyte visai nemazyte! 😉 kaip ejosi pats gimdymas? 🙂
Sveikinimai pagimdžiusioms 🌷
Atvykau su siuntimu dėl GD,termino data pagal echo 13,pagal mm 19.
Maži pamaudenimai nugaros ir tiek,po patikros gydytoja sako su 6cm atvykote 🎉
Po patikrinimo jau jaučiu stipresnius maudenimus 🙂 laukiam rimtesnių,ir šiand leliuką jau tikrai linguosim 🥰
Sveikinimai visoms! Smagu girdeti dziugias istorijas
O mano naktele toks biski kosmaras buvo. Ejau jau velai labai, apie vidurnakti, nusimaudyti ir paslydau duse. Gerai, kad ant sono teskiausi, o ne ant pilvo. Tai puse nakties prasinervinau ir stebejau ar kur nesuskaus. Siandien turejau vizita pas gydytoja, nes vakar jau buvo terminas, tai vaiko tonai puikus, o del griuvimo sake nepergyventi, vaikiukai pilve kaip su saugos pagalve, svarbu neprasidejo kraujavimas, kas rodytu placentos atsokima. Tai va, puiki pamoka dar pilvelius nesiojancioms, kad reikia labai atsargiai su savo gabaritais pasikeitusiais...
O siaip dar sake siandien negimdysiu, dar tik 1,5 cm prasivere, tai siandien seimyna paliko mane viena namuos pailseti, gerai issimiegosiu ir, tikiuos, per savaitgali bus progresas su kakleliu
Editukas3 parašė:
Sveikinimai visoms! Smagu girdeti dziugias istorijas![]()
Labas! Nu įsivaizduiju kiek streso buvo 😳😱 Gerai, kad viskas gerai. Saugokim save 🤗
Sveikos mamytes, turiu klausima del vandenu nutekejimo. Kadangi arteja ir mano gimdymo terminas, vis galvoju, ar imanoma nepastebeti tekanciu vandenu, jeigu jie nenubega vienu kartu. Gal esate girdejusios apie iklotus/ sauskelnes, kuriomis galima stebeti, jeigu vaisiaus vandenys pradeda teketi?
Rutablaz parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima del vandenu nutekejimo. Kadangi arteja ir mano gimdymo terminas, vis galvoju, ar imanoma nepastebeti tekanciu vandenu, jeigu jie nen…
Pastebėsite tikrai
man pradėjo po truputį bėgti antradienį vakare tai aš iškart atsistojau stebėti ar bėga per kojas ar ne,plius jie be kvapo ir nesulaikysi kaip pvz slapinantis
Rutablaz parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima del vandenu nutekejimo. Kadangi arteja ir mano gimdymo terminas, vis galvoju, ar imanoma nepastebeti tekanciu vandenu, jeigu jie nen…
Man vandenys pradejo teketi po truputi. Is pradziu galvojau, kad tiesiog gausesnes isskyros🤷♀️ pradejo 15val. Sedziu sedziu, atsikeliu eiti ir vis toks po sauksteli isbegimas. Tada apie 16-17val jau gausiau bega, ikloto nepakako, dejau paketa, bet irgi ne baisiai ten ju buvo. Viskas skaidru, svaru, jau supratau, kad vandenys. Bet nepergyvsnau,nes daktare buvo minejusi, kad jeigu vandenys bega pamazele, po sauksteli, tai nereikia stresuoti ir skubeti i ligonine (kadangi ligonine uz 10min kelio), o kai jau begs stiklinemis tada uz tasiu ir vaziuoti. Todel buvau visiskai rami ir laukiau namuose saremiu (kurie, beje, taip ir neprasidejo🤦♀️). 22val jau sakau vyrui vaziuojam i ligonine (nes jau vandenu bego vis daugiau, nespejau keisti paketu😁). Pagimdziau 12:11val su skatinimu. Tai vat, jei nera didelio vandenu nubegimo, ir jie ne kazkokie zali, tai galit laukti ir stebeti situacija, nes sake gali buti, kad soniniai vandenukai nubega.
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai