JoGu parašė:
Mes gavom šįryt. Kaip ir rekomendavo gydytoja, dėjau paracetamolio žvakutę prieš. Labai verkė, kai leido (bet taip visada), nusiramino kone iškart paėmus ant rankų.…
Po kokiu 6-7 valandų
JoGu parašė:
Mes gavom šįryt. Kaip ir rekomendavo gydytoja, dėjau paracetamolio žvakutę prieš. Labai verkė, kai leido (bet taip visada), nusiramino kone iškart paėmus ant rankų.…
Po kokiu 6-7 valandų
Chinchinke parašė:
Sliauztinukas ilgom rankovem ir kombinezonas neperpuciamas -paskui pagal situacija arba dar uzkloju vezime arba ne, jei nera vejo ir jei saule.
as lygiai taip pat merino labai plonas sliauztas ir kombis plonytis neperpuciamas, uzkloju pagal situacija ir dar kepuryte plona dedu.
galvoskaudis tas rengimas, ypac kai lyg ir silta, bet vejui paputus jau salta 🙈
Zuli parašė:
as lygiai taip pat merino labai plonas sliauztas ir kombis plonytis neperpuciamas, uzkloju pagal situacija ir dar kepuryte plona dedu.
O dedat kakliuka merino vilnos?
Saulėjedžiovintipomidorai parašė:
Po kokiu 6-7 valandų
Ačiū. Žiūriu, kad manoji darosi pikčiurnėlė, žiūrėsim, kaip bus.
Chinchinke parašė:
Dekui, merginos, kaip gerai, kad mes cia esam.ir galima pasidalint mintimis ir apsiramint...![]()
Na matote, skirtingos patirtys, mano mergaitė viską kūdikystėj 2 mėnesiais vėliau pradėjo daryt nei jos bendraamžiai, tai šis vaikas toks man stiprus atrodo nuo pat gimimo, taip greit auga ir taip lengva su juo
aabigaile parašė:
Moterys, gal kuri maitindama susirgot mėnesinėmis?Pienas nepradėjo mažėti? Man prasidėjo 🤦🏼♀️ Tikėjausi ilgiau nesirgt 😁
JoGu parašė:
Aš taip ir nesuprantu, ar susirgau. Nes nei tai tepliojimas, nei normalus mėnesinių kraujavimas. Toks jausmas, kad turi pramušt, bet nepramuša. Irgi nelaukiau taip …
Man irgi neaisku su tom menesinem. Maitinu pati, pagal poreiki. Na budavo, kad naktim ir 4 val nesikelia valgyt, kazkada ir 5. Bet pradejo maust pilvo apacia kaip pries menesines , pasirode iskart sviezio kraujo, bet tikrai labai nedaug, toks kaip tepliojimas. Patepliojo 4 dienas ir viskas 🤷🏼♀️ Tai taip ir likai nesupratusi 🤔 i daktare nesikreipiau kol kas. Kazkaip nieko neskauda, temperaturos nera , tai nera ko matyt. Jei cia menesines, tai tikrai labai keistos, nes su po pirmo gimdymo sirgau normaliai kaip priklauso, o cia tai nesuprasi...
Maciau del lavinimo kalbejot, tai sio vaiko zadu neapkraut tai lavinimais. Nes pirmagime tai ir lavinta ir veziota visur reikia nereikia. Kol kas musu lavinimasis tai bendravimas, daug kalbu su ja, kai kazka darau , pvz tepu kremu tai pasakoju, ka tepu ir pan. (Mum egzema tai tenka tepliotis). Kontrastines korteles patinka. Parodau kokia sese knyga su paveiksliukais, tai net spirga ziuredama 😁 zodziu kol kas nieko ipatingo, leidziu tiesiog buti. Bet to ji budrauja 1 val ar pusantros tai labai daug ko nenuveiksi. Tiesa savi rankytes jau atrado, tai taip juokingai ziuret kai ji i jas ziuri, sukineja visaip 😆
Artimoj ateiti galvoju nupirkt ta ale lavinimo kilimeli, medziagines traskancias knygutes, barskuciu/ kramtuku, nes labai kisa rankas i burna iki vemimo…
Dar toks klausimas ar kas naudojat tuos miegmaisius kir rankyciu istraukt negali. Na maniski tai tom rankom save isbudina istisai, per miegus pradeda rankytes i burna kist, tai sakau iki vemimo. Kazin ar noretu ji but suvystyta 🤔 gal reikejo is pat pradziu guldyt i tokiu miegmaisius. Vis tik laisvo judejimo apribojimas butu jau 🤔
Pas mus tik 10-15 laipsniu max, ir vejas, bet kai bus silciau turiu plonus sliauztukus ir toki lyg kombinezona pusiau, pusiau sliauzta, kaip velvetini toki, manau kad bus gerai. Bet kokiu atveju apkloti gali visada, o perkaitusi prasegt - nelabai...
Kepuryte plona turim irgi, dar kaklaskare dedu, nes mums zandus su pagurkliais tie uzsegimai braizo
tai nesegu ikingalo kombinezono, todel dedu kaklaskare
Man didesnis klausimas, kai jau isaugsim kombinezonus su pedutem (jau beveik tuoj) ir reiks pirkt be peduciu, kokius batukus detis
Kornel parašė:
Man irgi neaisku su tom menesinem. Maitinu pati, pagal poreiki. Na budavo, kad naktim ir 4 val nesikelia valgyt, kazkada ir 5. Bet pradejo maust pilvo apacia kaip p…
Mes turim tuos miegmaisiukus, bet kai salciau naudoju, nes mums siltoka juose. Kai silta suvystau i merliuka. Tai pries perkant galit pabandyt i merliuka suvyniot
Kornel parašė:
Man irgi neaisku su tom menesinem. Maitinu pati, pagal poreiki. Na budavo, kad naktim ir 4 val nesikelia valgyt, kazkada ir 5. Bet pradejo maust pilvo apacia kaip p…
Man taip pat buvo, kad pilvą skaudėjo ir pasirodė kraujo, naktį irgi 4-5 val tarpas tarp maitinimų būna. Gyd. Sakė jokių požymių mm, kiaušidės atostogauja, gimdos gleivinė labai plona, valėsi gimda tiesiog.
Chinchinke parašė:
Pas mus tik 10-15 laipsniu max, ir vejas, bet kai bus silciau turiu plonus sliauztukus ir toki lyg kombinezona pusiau, pusiau sliauzta, kaip velvetini toki, manau k…
Tikrai geras pastebejimas dėl batų 😀
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai