Ju.Š parašė:
Mums visai nesenai pakirpo, tai net minutės netruko ta pati procedūra.
Tik tikėjaus kad trumpiau valgys kai pakirps, bet deja 😄
O jums kirpo lazeriu?
Pas jus gal buvo ta plona plevele...
Pas Bake kirpot?
Kaip vaikas reagavo?
Ju.Š parašė:
Mums visai nesenai pakirpo, tai net minutės netruko ta pati procedūra.
Tik tikėjaus kad trumpiau valgys kai pakirps, bet deja 😄
O jums kirpo lazeriu?
Pas Bake kirpot?
Kaip vaikas reagavo?
Chinchinke parašė:
O jums kirpo lazeriu?
Ne, paprastai kirpo. Nežinau ar plonas ar storas buvo, nieko apie tai nesakė. Mes iš Šiaulių, tai čia ir kirpom. Buvo truputi ašarų, bet gan greitai nurimo ir daugiau kaip niekur nieko. Manau labiau nepatenkinta buvo nes neleido judėti. Pakirpo ir man atidavė ją, dar kokią minutę reikėjo stačiai palaikyti su merliuku po liežuviu prispaustu, nes šiek tiek kraujo buvo. O valgė be problemų, viskas tas pats 🤗
Chinchinke parašė:
Dar noriu paklausti - kaip jus maitinat saviskius, kas maitinate MP?
Ir pries miega ir pabudus maitinu. Girdžiu kad nerami, pradeda kriuksėti, isimu iš lovytes , pasidedu ant keliu, rankom laikau kojas ir galva ir maitinu sėdėdama. Pavalgius išspjauna apie 15 min trunka su pažaidimais. Kol pasirango įdedu i lovyte. Pasnypsciu minutę ir palaikau rankutes kad savęs neprisikeltu ir gulu i lova toliau miegot.
aabigaile parašė:
Moterys, gal kuri maitindama susirgot mėnesinėmis?Pienas nepradėjo mažėti? Man prasidėjo 🤦🏼♀️ Tikėjausi ilgiau nesirgt 😁
Aš taip ir nesuprantu, ar susirgau. Nes nei tai tepliojimas, nei normalus mėnesinių kraujavimas. Toks jausmas, kad turi pramušt, bet nepramuša. Irgi nelaukiau taip anksti, žiūrėsiu, kas čia bus toliau. Maitinu MP pagal poreikį, su pienu lyg ir niekas nepasikeitė. Su pirma susirgau po 6 mėn., buvo labai gausios, o čia nesuprantu.
Chinchinke parašė:
Aš maitinu ir prieš miegą, ir miegant, ir po miego, ir šiaip nuolat, kai ponas ne lauke, ne ant kilimėlio, ne nešyklėj ar pan. 😀 Miegam kartu, dažniausiai maitinu gulom arba tradicine Madonos poza sėdėdama.
Chinchinke parašė:
Maitinu pagal jo poreiki, tai dazniausiau iskart kai pabunda, po to pries uzmiegant vel.
O pozos dienos metu ivairios, dazniausiau sedint ant ranku, bet buna is sono ant pagalves arba jis guli man pilvuku ant pilvo.
Miega atskirai,bet jau nuo paryciu persikeliu pas save. Miegamam visada gulint maitinu. Labai patogu ant kietesnio sulankstyto pleduko ji but paguldzius, ta pleduka visaip stumdau kol randu gera poza, o po to su tuo pleduku neisbudinant perkeliu ji i lovyte, tai jam ir siluma buna is po apacios del to reciau issibudina. Naudojam next to me lovyte, tai jei niurzgia, tai pamigdau iskisus ranka ir tiek ☺️
Zuli parašė:
mes vilniuje du kart buvome Seimos geroves centre, salia Compensos, vonelese skirtose kudikiams, vizito metu daro masaziuka ir tada i silta
Bent jau mums tai sake, kad nuo 3 menesiu gali pradeti baseinus, mankstas.
Caramelle1 parašė:
As valgau viska, vaiko neberia, pilvuka skauda bet pati irgi issibezda, ps mus yra retas tustinimasis, bet viduriai neuzkieteja, be jokiu gleiviu ar dar ko. Manau z…
Kas kiek tustinates? Pas mus irgi retas, tustinasi i savaite 1/2k...
Baby_1 parašė:
Baseinas taip biski veliau, bet i vonele eina kudikiai jau nuo 6sav. Mes dabar pirma karta buvom dar palankysim ir eisim i baseina jau.
O tustinasi kas 10 dienu, skystai. Viduriai tikrai neuzkieteja. Klizmuciu nedarau, nes nemanau kad cia sprendimo budas. Dabar vartojam duphalac kol apsitvarkys tustinimasis, tai jau dvi dienas is eiles dare😄 sako valgant mp gali ir tiek nesitustinti, bet man cia jau nenormalu atrodo tiek dienu uzsilaikyti
Baby_1 parašė:
Zinokit tas nuo kada pradet tai... varijuoja labai... man irgi musu gydytoja sake ne anksciau 3 men, bet dukra tikrai anksciau masazavau, o ir raidos centre parasyta, kad nuo 1.5 men galima.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai