KalėdinėDovanėlė parašė:
Pasisakykit gal, kuri domėjosi su ankstesniais nėštumais apie genetinius tyrimus? Idomu būtų apie Tranquility tyrimus, iš genoma.com 🙂 tik man kažko jų puslapio pas…
Man ir labai idomu, nes 36metai ir pirmas nestumas.
KalėdinėDovanėlė parašė:
Pasisakykit gal, kuri domėjosi su ankstesniais nėštumais apie genetinius tyrimus? Idomu būtų apie Tranquility tyrimus, iš genoma.com 🙂 tik man kažko jų puslapio pas…
Shmurka parašė:
Ar teisingai galvoju kad nuo 35 metu genetinius daro tyrimus?
Katiniukeee parašė:
Ar teisingai galvoju kad nuo 35 metu genetinius daro tyrimus?
Taip
Shmurka parašė:
Aš prieš 3 metus dariau Harmony. Nepamenu kodėl, bet pasirinkom šiuos. Atėjo atsakymai per savaitę, atliekamas nuo 10 sav.
Jukniene parašė:
Merginos, einat privačiai ar i valstybines? Buvau nuejusi i savo klinika tai sako be 12-13savaites net neverta rodytis
Esu užsiregistravusi pas savo ginekologę poliklinikoje vasario pradžioje, kai bus jau 13 savaičių. Pas ją vietų anksčiau nebuvo. Dabar HCG ir progesterono tyrimus darausi poliklinikoje, reikia tik kasoje už juos susimoketi ir priduoti kraują, nereikia kad šeimos gydytoja ar ginekologė išrašytų. Iki vasario laikysiuosi pas kitą ginekologę privačiai.
Inga Ch parašė:
Merginos, o kur Vilniuje privačiai einate pasitikrinti? Man pirmas vizitas tik po 2 sav, o kazkai norisi pasitikrinti, ar tikrai viskas gerai ir savo vietoj 🙂
Aš privačiai lankausi pas Milda Dubininienė. Draugė rekomendavo, esu labai patenkinta ☺️ Ji antradieniais dirba Fabijoniškėse, važiuoju iš kito miesto galo 😅
Ir visą nėštumą pas ją lankysitės?
aš kažkaip šį nėštumą irgi būčiau linkusi privačiai lankytis, kadangi mano ginekologė išėjo iš darbo poliklinikoje, o taip gerai buvo vis pas tą pačią lankytis... o gal kas planuoja i VGN eiti nėštumo priežiūrai? Žinau, kad ten tik nuo -2 sav priima..
kristinyta parašė:
Aš privačiai lankausi pas Milda Dubininienė. Draugė rekomendavo, esu labai patenkinta ☺️ Ji antradieniais dirba Fabijoniškėse, važiuoju iš kito miesto galo 😅…
kristinyta parašė:
Aš privačiai lankausi pas Milda Dubininienė. Draugė rekomendavo, esu labai patenkinta ☺️ Ji antradieniais dirba Fabijoniškėse, važiuoju iš kito miesto galo 😅…
Aš ir kelis kartus buvau pas ja, bet pakeiciau klinika pakeiciau ir daktare
Inga Ch parašė:
Merginos, o kur Vilniuje privačiai einate pasitikrinti? Man pirmas vizitas tik po 2 sav, o kazkai norisi pasitikrinti, ar tikrai viskas gerai ir savo vietoj 🙂
As einu pas Marija Bakšienę, labai labai švelni daktare
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai