KalėdinėDovanėlė parašė:
Merginos pasisakykite, gal čia sutapimas koks ar kas, bet man nuolat labai šalta, kojos/rankos šala, miegu su pižama, kaldra ir dar pledas, bet nėra, kad būtų komfo…
Saltkretis pastovus 🙈🙈ypač vakarais
KalėdinėDovanėlė parašė:
Merginos pasisakykite, gal čia sutapimas koks ar kas, bet man nuolat labai šalta, kojos/rankos šala, miegu su pižama, kaldra ir dar pledas, bet nėra, kad būtų komfo…
Saltkretis pastovus 🙈🙈ypač vakarais
KalėdinėDovanėlė parašė:
Sveiki,as irgi paskutiniu metu salu,kad ir dabar,maike su trumpom,ilgarankove ir halatas,bet jauciu kad ir kojoms salta,priminkit prasau,nestumo metu bazine temp.padideja?biski virs 37 turetu buti?
greenlemon parašė:
Sveiki,as irgi paskutiniu metu salu,kad ir dabar,maike su trumpom,ilgarankove ir halatas,bet jauciu kad ir kojoms salta,priminkit prasau,nestumo metu bazine temp.pa…
Taip ,aš kiek matuoju, tai mano bazinė temp visada 37,37.2 kažkur😊
as_ta parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie grupės 🙂
Sveikinimai😇😊
Sveikos nėštukės❤ mano antrasis nėštumas skiriasi nuo pirmojo kaip diena ir naktis🙈 šį kartą ir pykina labai ir maudžia pilvą ir tinginukas nenormaliai ima, labai sunku darbe neišsiduoti kas yra nutikę... 🙊🙉🙈 bet laikausi💪 pas gydytoją keliauju gruodžio 29 labai laukiu pirmojo pasimatymo su žirniuku ❤
KalėdinėDovanėlė parašė:
Man taip pat vakarais ypač būna didelis šaltkretys...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai