Martik parašė:
Sveikos Mamytės 🌞 Mes su vaiko tėčiu nesam susituokę, ar jam vistiek priklausys nepernamasis mėnuo? Pavardė vaikui bus tėvo. Ačiū
Labas,manau taip,jai jis bus įrašytas į vaiko gimimo liudijimą kaip tėvas 🤔
Martik parašė:
Sveikos Mamytės 🌞 Mes su vaiko tėčiu nesam susituokę, ar jam vistiek priklausys nepernamasis mėnuo? Pavardė vaikui bus tėvo. Ačiū
AuWa parašė:
Ir aš taip suprantu. Vyro darbe prigasdino, kad ne. Sakau, matyt nenori paleist 😃
Martik parašė:
Taip turi priklausyti ,mano brolis nevedęs ,notariškai patvirtino vaiko pavarde ir priklauso visos atostogos ir nepereinamieji menesiai
Martik parašė:
Ir aš taip suprantu. Vyro darbe prigasdino, kad ne. Sakau, matyt nenori paleist 😃
Tokie tie darbdaviai, svarbiausia perspėti iš anksto ir viskas. Neišleisti negali.
Martik parašė:
Tikrai priklauso. Mano vyras naudojosi tėvystės atostogomis, nors nebuvome susituokę, santuoką įtvirtinone vos prieš pora metų. Darbdavys tegul neklaidina Jūsų vyro, jis kaip vaiko tėvas yra gimimo liudijime, o santuokos buvimas ar ne, neįtakoja nieko, jis pagal įstatymą turi teisę į visas atostogas gimus vaikui.
tokijo95 parašė:
Kaip jums sekasi miegoti nakti? As atrodo negaliu nei ant vieno sono nei ant kito. Skauda iskart sonus, nugara,atsisedus norisi miegoti,o ir nemiga jau kankina dazn…
Man visai normaliai, tik ant kairio sono negaliu miegot, nes kazkaip dusina kai ant jo guliu ir buna ranka nutirpsta, pirstai 🧐 ir labai erzina kai noriu apsiverst tai sunku jau ta pilva kelt ir iskart i tualeta uzsimanau😅
tokijo95 parašė:
Kaip jums sekasi miegoti nakti? As atrodo negaliu nei ant vieno sono nei ant kito. Skauda iskart sonus, nugara,atsisedus norisi miegoti,o ir nemiga jau kankina dazn…
Man tai tik nemiga kankina, neina užmigt, prabudinėju, bet miegot ant bet kurio šono galiu, tik sunku verstis🙈
tokijo95 parašė:
Miegasi prastai, labai skauda šonus, tai tenka vartytis visą naktį
Gulint ant dešinio šono baisiai kyla rūgštys, tai stengiuosi kiek galiu miegoti ant kairiojo šono
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai