Oksana D. parašė:
Aha, virtuvėje dar galiu šitą naudoti, bet jis sunkus, tai į vonią jau niekaip😃
Aš vis stumdavau, bet tam, kad paslėpčiau. Pas mane į vonią per virtuvę einama 😃 tai 2metrai. Tol, kol nemokėjo normaliai įsilipti.
Oksana D. parašė:
Aha, virtuvėje dar galiu šitą naudoti, bet jis sunkus, tai į vonią jau niekaip😃
Aš vis stumdavau, bet tam, kad paslėpčiau. Pas mane į vonią per virtuvę einama 😃 tai 2metrai. Tol, kol nemokėjo normaliai įsilipti.
Kadushke parašė:
Šiandien antra diena kaip aš darbe. Tai jei vakar buvo toks daugiau kojų apšilimas, prisiminimas kas kaip, tai šiandien jau pilnu tempu darbas 🙈 o vaikas snd pas se…
Aš jau 2 mėnesius dirbu, bet situacija kol kas beveik nesikeičia- rytinės isterijos keliantis 6 kartu su manimi ir bemiegės naktys ištisai malantis ir taip pat isterikuojant jei negauna žįst. Laimei, dirbu tik viename darbe, ne 3 kaip iki nėštumo. Ir tik 2 dienas per savaitę rytinės pamainos, kitos po pietų. Šįryt vis tik nulūžo keliantis iš paskos ir liko miegoti. Bet naktį išmiegojom gal tik kokią valandą nepertraukiamai. Rodos nejaučiu jokio streso dėl darbo, bet jam turbūt kažkaip užsiciklinę kad mama tam tikromis dienomis anksti ryte išeis..
Wider parašė:
Aš jau 2 mėnesius dirbu, bet situacija kol kas beveik nesikeičia- rytinės isterijos keliantis 6 kartu su manimi ir bemiegės naktys ištisai malantis ir taip pat iste…
Vaje...🥺 Tai poilsio jokio.
O gal pabandykite papratinti kartais su tėčiu pamiegoti? Maniškis tai tiek su manimi, tiek su vyru miega. Tai bent pasikeitimui, kad pailsėtumėte. Sunku jau ir įsivaizduoti savijautą, kuomet naktimis nemiegota ir dar į darbą reikia.
Aš irgi jau 2 mėn. darbe. Laikas lekia tiesiog.
Oooo parašė:
Vaje...🥺 Tai poilsio jokio.
O gal pabandykite papratinti kartais su tėčiu pamiegoti? Maniškis tai tiek su mani…
Maniškis mamyčiukas visiškas naktimis. Dieną tai viskas gerai, net svetimi žmonės kai kurie gali už rankos paėmę nusivesti, bet jau kas liečia miegą, tai tik mama. Į lovytę dar iki šiol niekaip neįkalbinam. Tai tiesiog laukiu kol praeis dar koks pusmetis ir galima bus jau sąmoningai komunikuoti. Miego trūkumas jaučiasi, bet pamiegam vis tiek kas antrą naktį, tai kaip nors.. Ačiū už rūpestį )
O pas mus va ir nežinau kas. Nuo pirmad kilo temp 40.
Vakar buvom pas gyd, crb pakilęs, kraujas ne kažką irgi. Bšt geras. Tai ausytės paraudusios, bet nei skysčio, nieko. Išrašė lašiukus ir ospamoxą. Ir jau vakar vakare čiut palei kirkšnis paberta. Šiandien vakarop jau kirkšnys, pilvas nuo apačios į viršų, o kaklas ir nugara žemyn. Tridienę jau senokai turėjom. Na ir ne toks bėrimas, ieškojau savo foto lyginau. Ryt nusiųsiu gyd fotkes, gal pakomentuos. Temp nebekyla, bet ir nerami sakyčiau, nori ant rankų. Nesikaso.

Tikrai sakyčiau prakaitinis, nes būtent tos vietos, kurios daug prakaituoja. Na, bet nepanašu, pūslelių nėra 🙄
Wider parašė:
Maniškis mamyčiukas visiškas naktimis. Dieną tai viskas gerai, net svetimi žmonės kai kurie gali už rankos paėmę nusivesti, bet jau kas liečia miegą, tai tik mama. …
Prieš du mėnesius ir aš galvojau, kad mamyčiukas mažylis. Miegame kartu. Lovytė tik daiktams sudėti. 😁 Bet teko su vyresnėliu į ligoninę gultis, tai išbuvo pusė tiek su tėčiu ir ėjau dirbti pamainomis po 12val. Tai ir dieną ir naktį, visaip. Tai teko irgi palikti su tėčiu. Tada supratome, kad net ne mamyčiukas
joks . 😁 Kad ir su tėčiu taip pat puikiai išbūna dieną ir puikiai naktį išmiega.
Žinoma pas visus situacija ir vaikai skirtingi. Tuoj vien tik dieninis darbas bus man. Tai tada rėčiau vaikams teks vieniems pabūti tik su tėčiu. Bet progų bus. 😁
kkiiss parašė:
Bet labai gerai, kad su tėčiu būna 😀 Paskui, bent jau mano atveju, darželio adaptacija lengvesnė. Aišku, bent pas mus miegas naktį ar dieną su manim, jei aš esu kaž…
Mes nuo gegužės 5d. į daržiuką einame, bet dar tik iki 2val palieku. Tai neblogai viskas. Įdomu kaip bus, kuomet paliksiu su miegeliu pietų. 😁
Cavy parašė:
O pas mus va ir nežinau kas. Nuo pirmad kilo temp 40.
Vakar buvom pas gyd, crb pakilęs, kraujas ne kažką irgi. Bšt geras. Tai ausytės pa…
Jau turbūt pasikonsultavote su gydytoja, bet dėl visa ko pasidalinsiu, kad gali būti infekcinė mononukleozė. Būdinga kad paskyrus ospamox išberia kūną. Tuomet šis ab netinka. Galit pasidaryti epstein baro antikunius iš kraujo patvirtinimui. Nors šiaip ir iš bendros kraujo formules+klinikos galima įtarti.
Wider parašė:
Jau turbūt pasikonsultavote su gydytoja, bet dėl visa ko pasidalinsiu, kad gali būti infekcinė mononukleozė. Būdinga kad paskyrus ospamox išberia kūną. Tuomet šis a…
Nedarėm papildomai kraujo, paliko aukštai temp arba paracetamoliui. Šiaip galėjo daugiau dėmesio skirti, bet ji pas mus tik 2k/sav dirba. Nuo rugsėjo bus pilnai. Nes ankstesnioji mūsų iš dekreto į dekretą 🤭
Ir ačiū, pasidomėsiu tyrimu. Vis dar geriam, bet bėrimas praėjo per kelias dienas, bet man va visada nuo tablečių antib būdavo ta 1 iš 1000, kur skrandis reaguoja, pykina ir pnš. Tai užpakalis kentėdavo su leidžiamais😰🙄
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai