Oksana D. parašė:
Ojezau, pagaliau šventė ir į mano kiemą atėjo. Po beveik metų pergyvenimo pagaliau mažylei atliko kažkokį wawawywa tyrimą Santarose ir rado kraujyje baltymus, kurie…
🤗🩷👌
Oksana D. parašė:
Ojezau, pagaliau šventė ir į mano kiemą atėjo. Po beveik metų pergyvenimo pagaliau mažylei atliko kažkokį wawawywa tyrimą Santarose ir rado kraujyje baltymus, kurie…
🤗🩷👌
Aguona2023 parašė:
Mamos, pasidalinkit kur randat info būtent apie vaiko auklėjimą, ribų nustatymą ir pan. Jaučiu, kad neturiu žinių kaip elgtis, kada suteikti vaikui saugumą, apkabin…
As tai ziuriu kartais Supernanny show is uk su Jo Frost epizodus tai ten įkvėpimo yra. Bet reik paieskoti su panasaus amziaus vaikais👍
Mamos, o kokius palipulus turit patogius vaikams? Kad pasiektų rankas nusiplauti po puoduko reikalų ir tt? Žiūrėjau ikėjoj, tai vienas per žemas, kitas per aukštas😁😁😁 žiūrėjau ir visokius mandrus medinius, tik jau kaina nemaža, tad norėtųsi iš patirties žinot, jei kuris nekoks, ar kuris labai geras.
Oksana D. parašė:
Mamos, o kokius palipulus turit patogius vaikams? Kad pasiektų rankas nusiplauti po puoduko reikalų ir tt? Žiūrėjau ikėjoj, tai vienas per žemas, kitas per aukštas😁…
Mes tai šį iš ikea naudojam - https://www.ikea.lt/lt/products/vonios-kambarys/vonios-kambario-baldai/nedideli-vonios-kambario-baldai/bolmen-taburete-laiptelis-art-70574429
Mums pats tas. Matyt ir juo vaiko ūgio ir nuo spintelės /krano aukščio priklauso
LTLT parašė:
Mes tai šį iš ikea naudojam - https://www.ikea.lt/lt/products/vonios-kambarys/vonios-kambario-baldai/nedideli-vonios-kambario-baldai/bolmen-taburete-laiptelis-art-7…
Tai jau taip, priklauso ir nuo ūgio ir nuo aukščio 😁
O nėra širas nepatogus palipukas, nes nėra už ko užsilaikyt, o laiptas nėra žemas? Ar vaikas lipdamas atsiremia delniukais į priekį?
Oksana D. parašė:
Tai jau taip, priklauso ir nuo ūgio ir nuo aukščio 😁
O nėra širas nepatogus palipukas, nes nėra už ko užsilaikyt, o laiptas nėra žemas?…
Mūsiškis tai stato kojytę ant to palipuko, o rankomis kabinasi į kriauklės kraštą ir taip prisitraukia. Nors kažkaip 101 būdu jis ant jo būna užlipa, išradingumui ribų nėra
tai bent jau mūsų atveju jis patogus vaikui
o ir man mažaūgei pasiteisina
LTLT parašė:
Mūsiškis tai stato kojytę ant to palipuko, o rankomis kabinasi į kriauklės kraštą ir taip prisitraukia. Nors kažkaip 101 būdu jis ant jo būna užlipa, išradingumui r…
Mes irgi is Ikea turim, bet gal ne visai tokį, senesnis jis gerokai - atidavė mums. Tai mum jis siek tiek per žemas, galėtų būti dviejų laiptuku. Bet priaugs 😉 o uzlipti ir lengvai uzlipa - pasistato i vieta ir arba i kriaukle įsikimba arba i siena prisilaiko
Šiandien antra diena kaip aš darbe. Tai jei vakar buvo toks daugiau kojų apšilimas, prisiminimas kas kaip, tai šiandien jau pilnu tempu darbas 🙈 o vaikas snd pas senelius liko su nakvyne 🫣😴 aš dirbau iki vakaro, tai vyras rašo "kaip keista gryzti i tuscius namus"... As po darbo sushiu paemiau, su vyru dviese ramiai pasedejom, filma paziurejom... Taip net neyprasta, truksta vaiko 😂😂😂
Oksana D. parašė:
Mamos, o kokius palipulus turit patogius vaikams? Kad pasiektų rankas nusiplauti po puoduko reikalų ir tt? Žiūrėjau ikėjoj, tai vienas per žemas, kitas per aukštas😁…
Mes naudojam bokštelį, pas mus virtuvėje pusbario aukščio stalas, tai kaip tik po juo palenda. Ateina dama, jį išsitraukia (aišku dar atstumo tinkamai neapskaičiuoja 🤭) ir įsilipa.

O po valgio ar parėjus iš lauko, pastumiu jį link kriauklės ir tada ten prausiamės. Su sūnumi bėdų nebuvo, tai su šia damute tokie įgūdžiai kažkaip sunkiau formuojasi. Vonioje bandžiau, bet vistiek veidrodžio nemato, tai grįžome i virtuvę.
Cavy parašė:
Mes naudojam bokštelį, pas mus virtuvėje pusbario aukščio stalas, tai kaip tik po juo palenda. Ateina dama, jį išsitraukia (aišku dar atstumo tinkamai neapskaičiuoj…
Aha, virtuvėje dar galiu šitą naudoti, bet jis sunkus, tai į vonią jau niekaip😃
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai