2025.05.21 10:22 (prieš 12 mėn.)
Šiandien buvo imitacija "mama grįžta į darbą". 🫣 Tai kelemes ryte visi kartu, gerai jad vyrui rytinis pasiruošimas ilgai neužtrunka, namie jis nevalgo (darbe tą padaro), tai kol aš kuičiausi vonioje, vyras pakeitė pampį, perrengė, pasodino į kedutę pusryčiams. Ir išlėkė į darbą. O mes likom pusryčiauti. Tada aišku vel pakeitem pampį ir į mašiną. Tai šita ryto dalis pavyko sklandžiai. Aišku, ne visi rytai tokie bus 🫣 bet va nuvažiavimas iki darbo tai kosmosas. Per visus šitus metus buvau pamiršus ką reiškia ryte, piko metu važiuoti. Atstumą iki darbo, kurį šiaip įveikčiau per 10 min, max 15 min jei ant visų raudonų šviesaforų pataikau, tai dabar važiavau 30 min. Ir čia tik iki darbo 🫣 nes kol darželio nelanko, tai tevai nuo mano darbo perims vaiką. Nzn kelinta reiks keltis ir išvažiuoti rudenį, nuvezt vaiką į darželį ir dar į darbą nepavėluoti. 😱 Kosmosas. Šnd kelemes 6.15, tai rudenį prieš 6 reiks keltis kad išvažiuot prieš 7. Vat čia tai ir didmiesčių "privalumai". Ir savęs gaila, ir vaiko gaila