Aš pora savaičių jau maitinau tik nakties miegui, bet pradėjau pastebėti, kad dukrytė žinda trumpiau ir trumpiau, nebesigirdi gurkšnelių, tampo krūtis, man didėja diskomfortas, tad šiandien užmigdžiau be krūties. Visiškai nebuvo sunku, net neprašė. Esu maloniai nustebinta 😊Žinoma, mane gelbėja tūtukas. Tai pasiėmiau į glėbį kaip visada, priglaudžiau, pasupau ir kažkaip to ir užteko🥲🫢
Pergyvenau kaip čia viskas klostysis su nujunkymu, bet sakyčiau įvyko pusiau natūraliai. Žinoma, pradėjau mažinti labai labai palaipsniui, niekur neskubėdama ir neforsuodama, jei matyčiau, kad jai labai reikia/trūksta. Bet pasirodo - nei labai reikia, nei labai trūksta 😁 na ką, kitas etapas bus manau sudėtingesnis, tai atsisveikinimas su tūtuku. Gauna jį tik nakties miegui ir naktį, arba extra extra kai ištinka kokia drama automobilyje ir aš vairuoju. Tai papasakokite, gal kažkam jau pavyko sklandžiai atsisakyti į čiulptuko? 🥲
Kol kas dar neplanuoju, nenoriu jai šoko, lai apsipranta pilnai su nujunkymu. Tiesiog įdomios patirtys 😇