Aija parašė:
Mamos, kaip kovojot su luobele? Nu niekaip Nėjai negaliu išnaikinti, visokiais aliejukais sunkiai man ten kas valosi, su šukom mažai išsišukuoja🤔
Man keista si syki mums jos visai nebuvo.Nesupratau kodel😄
Aija parašė:
Mamos, kaip kovojot su luobele? Nu niekaip Nėjai negaliu išnaikinti, visokiais aliejukais sunkiai man ten kas valosi, su šukom mažai išsišukuoja🤔
Man keista si syki mums jos visai nebuvo.Nesupratau kodel😄
Mes luobelę išvis palikom ramybėje, nes pastebėjau jei kokiu aliejuku ar kremu ištepi, tai dar baisiau pasidaro, sudirgsta odytė 🤦♀️ nėra ten labai daug likę jos, bet palikau savaime valytis, nes atrodo jau baiginėjam susitvarkyt, patepi aliejuku ir vėl viskas iš pradžių 🤦♀️😁
Aija parašė:
Mamos, kaip kovojot su luobele? Nu niekaip Nėjai negaliu išnaikinti, visokiais aliejukais sunkiai man ten kas valosi, su šukom mažai išsišukuoja🤔</blockquote
Mes su alyvuogių aliejumi. Per du kartus išsinaikinome![]()
Jappycat parašė:
Mes luobelę išvis palikom ramybėje, nes pastebėjau jei kokiu aliejuku ar kremu ištepi, tai dar baisiau pasidaro, sudirgsta odytė 🤦♀️ nėra ten labai daug likę jos, …
Aš tai išvis nei kuo tepiau, nei šukavau. Savaime gerėja
Ar mums prasidėjo krūties streikas? Diena išvis nevalgo, priglaudžiu prie krūties ir sukasi į kitą pusę, verkia. Naktį ir tik prabudus išeina pamaitinti... antra diena tęsiasi tas pats. Nežinau kaip nestresuoti, bet iš kitos puses galvojant jei labai norės tai tikrai pavalgys juk.
Ir tuomet ar reikia man pradėti nusitraukti pieną, kad jo nesumažėtų?
Aija parašė:
Mes irgi dar panašu ilgai kovosim. Ir mirkinu ir plaunu ir šukuoju. Bet atrodo daugiau plaukai pešasi, nei luobas naikinasi.
Aija parašė:
Tos, kurios jau primaitinat, nuo ko pradėjot? Bulvės paprastos, saldžios ar dar nuo ko kito? Kas kiek duodat ragaut kitą, 2-3d.?
Sveiki
Mes 4 mėn proga turimw du dantukus, tai pradėjome primaitinimą nuo grūdų košyčių. Kas 4-5 d. Pirmoji buvo avižų, tada kukurūzų (visai nepatiko), šnd valgėm grikius. Kitą savaitę jau įtrauksiu obuoliuką ir t.t.
Pradėjau nuo grūdų dėl to, kad mažiau būtu alergiška ir lengviau virškinasi
Bulvinę kaip pirma košę neduodavau nei antrąjai nei šiai dukrytei
ir beje ne sezonas ;)
Žuvėdra-klp parašė:
Sveiki
Mes 4 mėn proga turimw du dantukus, tai pradėjome primaitinimą nuo grūdų košyčių.…
O as girdrejau , kad siuolaikiniai vaikai kaip tik avizom lb alergiski.Uz tad dar grudus liepia duot veliau
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai