Nastya parašė:
Prisiduodu😊 Šiandien po CP gimė sūnus💙 3160g 50 cm, 37+4 sav.
Valiooo! Sveikinimai! 🫶
Nastya parašė:
Prisiduodu😊 Šiandien po CP gimė sūnus💙 3160g 50 cm, 37+4 sav.
Valiooo! Sveikinimai! 🫶
justeene parašė:
Va ir mes gegužės nesulaukėm 😁😁 24 d gimė Santarose gražuolė dukrytė! ❤️❤️ 38+4 sav. 2930 g., 50 cm
Sveikinimai! 😀 Planuotai ar neplanuotai?
Gaga parašė:
Man irgi apie 100 km iki ligonines. Tai sakiau tik pajusiu saremius ar ka panasaus kviesiu greitaja iskart
Mano gydytoja žino, kad atstumas iki ligoninės yra 100 km, kai klausiau sakė važiuoti kai sarėmiai kas 5 min., o jei neramu ir norisi važiuoti ankščiau tuomet pasiskambinti į ligoninę ir pasikonsultuoti
Rl99 parašė:
O jums gimdymo terminas nustatytas pagal echoskopą ar pagal mėnesines?
Pagal mm 05.19
Pagal paskutinį echoskopą 05.21
Bet šiaip visais apsilankymais man pagal mm seka.
ligitasta0 parašė:
Pagal mm 05.19
Pagal paskutinį echoskopą 05.21
Pas mane atvirkščiai 😁 pagal mm 05.21, o pagal echo 05.19 🙂
Renta Renatukė parašė:
Sveikutes,man 37+4,beprotiskas sonkauliu skausmas kaireje puseje,jau nei gulet,nei sedet nei vaiksciot 😔gal kuriai taip yra,kaip sau palengvinti?
Buvo 2-3 dienas ir savaime praėjo. Net nesupratau kas įvyko.
Renta Renatukė parašė:
Sveikutes,man 37+4,beprotiskas sonkauliu skausmas kaireje puseje,jau nei gulet,nei sedet nei vaiksciot 😔gal kuriai taip yra,kaip sau palengvinti?
Man irgi didelis šonkaulių skausmas, tik dešinėje pusėje ir tik gulint, tai naktį miegoti vis sunkiau nes labai skauda. Per echoskopiją gydytoja parodė, kad būtent toje vietoje pas mane mažylio kojytės, tai dažnai stipriai spiria ten, spaudžia. Užmigti stengiuosi ant priešingo šono, bet naktį apsiverčiu, o tada jau pabundu nuo skausmo... Stengsiuosi įsitaisyti taip, kad bent kažkiek mažiau spaustų, bet kaip kitaip šitai palengvinti, nežinau
Rl99 parašė:
O jums gimdymo terminas nustatytas pagal echoskopą ar pagal mėnesines?
Man tik vieną datą pasakė po 12 sav echoskopo, nustatė termina ir daugiau nebekeitė.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai