19simona97 parašė:
Labutis visoms naujai iškeptoms mamytėms 🌸 aš čia su tokiu keistesniu klausimėliu bet mebežinau jau ką daryti 😄 jau nuo praeito ketvirtadienio vis bandau užpildyti …
Teikiau prieš 1,5 savaitės. Viskas sklandžiai buvo.
19simona97 parašė:
Labutis visoms naujai iškeptoms mamytėms 🌸 aš čia su tokiu keistesniu klausimėliu bet mebežinau jau ką daryti 😄 jau nuo praeito ketvirtadienio vis bandau užpildyti …
Teikiau prieš 1,5 savaitės. Viskas sklandžiai buvo.
Ruth1 parašė:
Sveikos, gal žinot ką apie šiuos papildus - “Acidophilus Plus”? Gal girdėjot kokių atsiliepimų? Vaikam ir net naujagimiams juos duoda. Tai įdomu pasidarė.…
Sveiki, o jus norite sau? Yra kokios indikacijos, kad nusprendete vartoti probiotikus?
As gilinausi i maisto papildus nemazai, galiu pakonsultuoti jeigu yra poreikis
o taip atstovauju zinzino produktus, ir pati vartoju. Bet nemazai ir kitu isbandzius
galite rasyti drasiai pm atba cia kaip patogiau
Rūtel parašė:
Sveikos, kūdikėliui sloga, ar normalu, kad valant nosytę pasirodė snargliukai su šiek tiek kraujuko?
Viskas ok, jų gleivinė labai jautri, tai gali būti
Rūtel parašė:
Sveikos, kūdikėliui sloga, ar normalu, kad valant nosytę pasirodė snargliukai su šiek tiek kraujuko?
Sveiki, mums taip pat neseniai buvo. Sloga nuo sauso šilto oro namuose. Tai quixx kudikiu lasiukus nosytei lasinau, ir su aspiratorium istraukdavau visus negerumus.
Pirmas kartas ir as su savo gangsterem islindai i kiema, tai zymiai lengviau nei namie sedet 👌 tikiuosi mazoji dar leis pabut, nes miega nuo pirmos minutes, kai islindome.
Mergaiciu mokyklelej mokytoju kvalifikacijos kelimo diena, tai dayoff'as joms, o man visas tris priziuret vienai💆🏼♀️😅
Žydrūnė92 parašė:
Merginos, kas čia gali būt? Šiandien antra diena. Pirmą pastebėjau ant užpakalio, kirkšnių. Šiandien ant pilvo, nugaros ir galvytės dešinėj pusėj. Vaikas guvus, val…
Galvoju ar nebus tik praikaitinukė,gal per šiltai buvote prirengus leliuka ?
raimukas27 parašė:
Galvoju ar nebus tik praikaitinukė,gal per šiltai buvote prirengus leliuka ?
Bodis, šliaužtukai, kojnytės. Paskutinėm dienom, kitaip nemiega, tik papildomai susukta į pleduką...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai