2023.09.24 21:46 (prieš 2 m.)
Meteora parašė:
Spalio 4 eisiu tam patvirtinimui oficialiam, nes kai buvau dar nieko nematė, o dabar neseniai privačiai buvau pas kitą gyd, tai ji nors jau ir pamatė, bet dėl tyrim…
Tai tada pasakys kai nueisit spalio 4d, duos sąrašiuką visą tyrimų ar net iškart siuntimą ir tada iki didžiojo echo reiks viską pasidaryt 😊
DogLady parašė:
Oj, merginos, kaip smagu skaityti, kad varot jau kraujus ir šlapimus nusileisti, nėščiųjų kortelių gauti 🥰 Kaip iš fantazijos srities - kiek laukiaus dar nė karto t…
Tikrai geras jausmas, tik sunku nevalgyt ryte ir neapsivemt poto 🤣
Diuka parašė:
Pas mus čia UK kažkaip įdomiai, mane pirmą kartą apžiūrės su visais tyrimais tik spalio 11d. 🫥
Tai manau viskas priklauso nuo klinikų ir nuo ginekologų, pas mus kiti irgi tik ant 12sav priima pirmam vizitui 🤷🏻♀️
Baklazanas96 parašė:
Oi neisivaizduoju, gal tikrai paskambink, o siaip del vizitu tai visai gerai karts nuo karto esveikatoj pasitikrint, tai buna vis kazkas atsisaukia vizita ir atsira…
Tikrinu į dieną po kelis kartus, bet pas jį papult labai sunku 😂 bet dabar kuo toliau tuo tikrai labiau dvejoju, kad aš ten užsiregistravau 🤣🤣
Baklazanas96 parašė:
Ta nesciuju kortele kaip koks isventinimas 😄 Tuoj visos lakstysim kaip priimtos i hogwartsa 😂
Oj prajuokinot 😂👌