donata.si parašė:
aš po IVF esu. 08.18 apgyvendintas 3 dienų embrionas
Tai tada tikrai nėra ko jaudintis, nes pirmą hcg darėt tik 10 dienų po įkėlimo. Viskas bus gerai, pamatysit!
donata.si parašė:
aš po IVF esu. 08.18 apgyvendintas 3 dienų embrionas
Tai tada tikrai nėra ko jaudintis, nes pirmą hcg darėt tik 10 dienų po įkėlimo. Viskas bus gerai, pamatysit!
Evitaa parašė:
Kaip merginos su pilvu maudimu, ar jaučiat lengvus maudenimus po dienos darbų? Mane karts nuo karto kankina pilvo lengvi maudenimai vakare atsigulus tai galvoju ar …
man jau savaitė laiko toks jausmas, kad 1000 atsispaudimų būčiau padariusi. Jei susilenkusi sėdžiu irgi maudžia. turiu gulėt, kad nesijaustų pilvo apačia maudžiama. Sako kitos, kad tai normalu. Ryt išsiaiškinsiu su gydytoju...
akinom23 parašė:
Oi man irgi. Ir dienos eigoj kartais. Tik aš atvirkščiai - jei nepamaudžia ilgiau, prisigalvoju, kad gal kas negeraiskaičiau, kad pirmam trimestre labai normalu…
Aš ir žiauriai išsipūtus kaip balionas vakarais, nes labai pučia pilvą matyt nuo hormonų
aš tai jei ilgai vaikštau ar kažką dirbu užsimiršus buity, poto atsisėdus ar prigulus jaučiasi lengvas tempimas.. 😁
bubblle18 parašė:
Darbo gale labiausiai tempia pilva o kai namie bunu ramiai isvis bunu be jokiu simptomu
Man tai vakar suėjo lygiai 5sav ir nuo vakar jaučiu kaip krūtinė pritvinkus, net einant ją jaučiu 🤦🏻♀️😃 bet džiaugiuos, kad nepykina bent kolkas 🙈
Armaa parašė:
Aš šiandien pasitvarkiau namie, pavaikščiojom tai irgi jaučiu maudimą tokį buką, kuris man į koją pereina atrodo 😁 stengiuos nieko neprisigalvot ir ramiai laukt 14d…
Aš ir stengiuos labai nereaguot, bet kartais vistiek pagalvoju "o gal maudžia nes ne vietoj", tada eini į wc tikrint ar kraujo nėra - pamatai, kad švaru, gyveni ramiai toliau 😁🌸 panašiai eisim į vizitą, aš 15d 🤭
Evitaa parašė:
Kaip merginos su pilvu maudimu, ar jaučiat lengvus maudenimus po dienos darbų? Mane karts nuo karto kankina pilvo lengvi maudenimai vakare atsigulus tai galvoju ar …
Jo, buna dažnai, tai šona tai pilva skauda, dabar pradėjau magni gert prieš kelias dienas, žiūrėsiu ar padeda.... 🤔
Evitaa parašė:
Aš ir stengiuos labai nereaguot, bet kartais vistiek pagalvoju "o gal maudžia nes ne vietoj", tada eini į wc tikrint ar kraujo nėra - pamatai, kad švaru, gyveni ram…
Aš ir vis einu į tualetą tikrint kraujo 🙈 nors kai naudoju nemažą dozę prg tai kažin ar jis pasirodytų, kol nenutrauksiu... Jetus, tikrai išprotėt galima nuo minčių
Raselė3 parašė:
Jo, buna dažnai, tai šona tai pilva skauda, dabar pradėjau magni gert prieš kelias dienas, žiūrėsiu ar padeda.... 🤔
O galima magnį pirmam trimestre? Nes turiu irgi bio magnio, bet kažkaip pabijojau gerti... 🙂
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai