Anuka parašė:
Sveikisiandien ryte bevaziuojsnt i ligonine pasitikrinimui nubego vandenys
po extra cezario turime mergyte
![]()
Sveikinimai
Labai idomu kodel extra cp darė ar turėjot planini ar nejo veikla?
Linkiu gero atsigavimo ir sveikatos abiems 🥰
Anuka parašė:
![]()
Sveikinimai
Labai idomu kodel extra cp darė ar turėjot planini ar nejo veikla?
Linkiu gero atsigavimo ir sveikatos abiems 🥰
Rene666 parašė:
Man gydytoja pasakė jausit maziau judesių arba isvis ne. Nieko nelaukti geriau atvaziuoti pasitikrinti.
Kaip jaučiatės? Nes poryt mums i ligonine kartu
Aš nebezinau kur dėtis jau. Labai kosau nuo refliukso...ir nuo nervų matyt ;D
Rere parašė:
Nuvažiavau. Paleido namo, bet sake po savaitės gauti vizitą pas savo gydytoją. Jei jau nepavyks, tada pas juos atvažiuoti. Reiktų vertinti kas savaitę jau 🙈 kadangi…
Kada jums terminas? Gerai kad nuvaziavot pasitikrinti, vistiek dabar seks atidžiau. O tas atsilikimas tik dabar nustatytas ar visą nėštumą?
Nes mano draugei nustatė 30 sav atsilikimą tai 35 darė cezarį nes vaikas negauna maisto medžiagų užtektinai, gimė 1,5 kg mergytė kuri sveika ir nuostabi užaugo va 4 metų.
Only_good_souls parašė:
Kaip jaučiatės? Nes poryt mums i ligonine kartu![]()
Aš nebezinau kur dėtis jau. Labai kosau nuo refliukso...ir nuo nervų matyt ;D
Laukiu nesulaukiu jau tos dienos , treciadienio pietu kada paguldys ,o ketvirtadieni jau
pavargau zinokit, kirksnys skauda labai. Kaip jus?
Only_good_souls parašė:
Kada jums terminas? Gerai kad nuvaziavot pasitikrinti, vistiek dabar seks atidžiau. O tas atsilikimas tik dabar nustatytas ar visą nėštumą?
Geguzes 15 paliko terminą.
Realiai apie 25-26 sav matuojant gimdos dugną nustate 3sav atsilikimą, tai dave 30sav echo pas save( ir tai reikejo paprašyti), bet ir 30sav atejus rode 2sav atsilikimą pagal echo. Bet daugiau nei gestacinis, nei spaudimas, šlapimas geras,vandenų kiekis geras. Tai tik dažniau ateit reikejo, echo daugiau nedare, tik gimdos dugną matuodavo realiai, kur ten dideles paklaidos gali būt 😀 bet tipo nedideja skirtumas, net paskutinį kartą tipo sumažėjo.
Dabar vat nuejus dėl to, kad judesių nejaučiau praktiškai nuo ryto iki 16h, vizito metu matavo judesius, tai irgi nebubo per tas 15min, papurte tai uzjudejo 2 kartus vangiai. Tai sake turejo rimčiau stebet, dabar jau vėlu, tik kad po savaitės vel ateit, bet paklaidos lb didelės svorių, tai mano daktare turėtų padaryt echo, jei negausiu laiko, sake važiuot į Santariškes ir spręs ar neskatiny anksčiau laiko gimdymo.
Mes realiai gaunames 8 procentilej... Sake grynai esu plonoj riboj, kur pagal protokolą nk negalima daryt, tik stebet 😀 nes kraujotaka gera, kitų rizikų nėra (būtų bent 1, tai nuo 10procentilių guldo ir skatina tipo), arba mažiau turei būt nei 3proc procentile, jei gerai supratau.
Tai jei išlenda spaudimas, vel nejuda ilgai ar dar kas, turėtų guldyt 🙈
Rene666 parašė:
Laukiu nesulaukiu jau tos dienos , treciadienio pietu kada paguldys ,o ketvirtadieni jaupavargau zinokit, kirksnys skauda labai. Kaip jus?
![]()
Aš irgi nesulaukiu sakau gal 1 diena pailsesiu nuo vaikų ligoninėje
nes toks triukšmas namie
Bet kartu ir jau norisi susitikti, užbaigti tą etapą ir pradėti naują. Esu pasiruošusi tikrai jau
Rere parašė:
Geguzes 15 paliko terminą.
Realiai apie 25-26 sav matuojant gimdos dugną nustate 3sav atsilikimą, tai dave 30…
Tai taip geriau tada į Santariškes važiuoti jeigu jau laiko nebus. O jeigu gausit laiką ir rodys atsilikimą didesnį vistiek lieps į Santorus važiuoti? Kokiam mieste dabar gimdyt planavot?
Anuka parašė:
![]()
Sveikinimai didžiausi!🥰
Only_good_souls parašė:
Tai taip geriau tada į Santariškes važiuoti jeigu jau laiko nebus. O jeigu gausit laiką ir rodys atsilikimą didesnį vistiek lieps į Santorus važiuoti? Kokiam mieste…
Aha, tada siuntimo liepe prasyt ir bis tiek į Santariškes.
Mes iš Vilniaus, tai planavau vis tiek ir gimdyti Santariškėse
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai